مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم اعتماد الکترونیک


در حال بارگذاری
۱ مهر ۱۳۹۹
word
186کیلوبایت
27صفحه
۹,۹۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم اعتماد الکترونیک آماده دانلود است. تعداد صفحات ۲۷ صفحه و با فرمت word می باشد، در ادامه فهرست مطالب بعلاوه بخشی از متن فایل تقدیم شده است.

۲-۲- بخش دوم: مبانی و مفاهیم اعتماد الکترونیک ۳۴
۲-۲-۱- مفهوم اعتماد و اهمیت آن ۳۴
۲-۲-۲- رابطه اعتماد و موفقیت در کسب و کار الکترونیک ۳۵
۲-۲-۳- اعتماد در تجارت الکترونیک ۳۶
۲-۲-۴- ویژگیهای اعتماد در تجارت الکترونیک ۳۷
۲-۲-۵- مشخصات اعتماد مجازی ۳۷
۲-۲-۶- متغیرهای فردی مؤثر بر اعتماد مشتری در تجارت الکترونیکی ۳۹
۲-۲-۷- متغیرهای مربوط به شرکت مؤثر بر اعتماد مشتری در تجارت الکترونیکی ۳۹
۲-۲-۷-۱- متغیرهای مربوط به تارنما ۴۰
۲-۲-۸- متغیرهای مربوط به آمیخته بازاریابی ۴۰
۲-۲-۹- متغیرهای زیرساختی مؤثر بر اعتماد مشتری در تجارت الکترونیک ۴۱
۲-۲-۱۰- راههای اساسی برای ایجاد اعتماد مصرف کننده در تجارت الکترونیکی ۴۱
۲-۲-۱۱- راه های مدرن برای تقویت اعتماد مصرف کننده به تجارت الکترونیک ۴۳
۲-۲-۱۲- ریسک های موجود در تجارت الکترونیک ۴۵
۲-۲-۱۳- خدمات اعتمادساز قابل ارائه توسط عوامل سوم در تجارت الکترونیک ۴۶
۲-۲-۱۳-۱- سیستم های رتبه بندی ۴۶
۲-۲-۱۳-۲- خدمات گمنامی ۴۶
۲-۲-۱۳-۳- محیط های مشارکتی مورد اعتماد ۴۷
۲-۵- بخش پنجم: پیشینه تحقیق ۷۰
منابع لاتین و فارسی
۲-۲- بخش دوم: مبانی و مفاهیم اعتماد الکترونیک
۲-۲-۱- مفهوم اعتماد و اهمیت آن
اعتماد، یکی از جنبه های مهم روابط انسانی و زمینه ساز مشارکت و همکاری میان اعضای جامعه است .اعتماد، مبادلات را در زمینه های مختلف اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی سرعت می بخشد .در فضای مبتنی بر اعتماد، ابزارهایی چون زور و اجبار برای تضمین دادوستدها کارایی خود را از دست می دهند و در عوض قصد افراد برای بازپرداخت ها و اعتقاد به درستکاری، افزایش می یابد. اعتماد، کار بازار را رونق می بخشد، تمایل افراد را به تعامل و همکاری با گروه ها افزایش می دهد و شبکه ای پررونق از تجمع های داوطلبانه در ابعاد مختلف زندگی اجتماعی ایجاد می کند. اعتماد، رضایت را جانشین اجبار می سازد و این یکی از اهداف مهمی است که نخبگان و اداره کنندگان جامعه درصدد دستیابی به آن هستند(خاتمی و میاندهی، ۱۳۹۶).
اعتماد قدمتی برابر تاریخ زندگی بشر و آغاز تعاملات اجتماعی میان انسانها دارد، تقریبا تمام جنبه های زندگی انسان مبتنی بر اعتماد است. اعتماد بدون شک، عنصری مهم در زندگی بشر بوده، روابط معنادار میان انسان ها به این مفهوم بستگی دارد. در حال حاضر محققان در عملیاتی کردن این مفهوم دچار مشکل هستند و در ارائه معنایی بنیادی از اعتماد، اختلاف نظر دارند. آنچه مسلم است اعتماد، با توجه به زمینه های گوناگون تحقیقاتی توسط محققان مختلف به شکل های متفاوتی مفهوم سازی شده است(وانگ و اموریان ، ۲۰۱۰).
اعتماد یعنی باور اینکه گفته های یک شخص قابل اتکا بوده و او در انجام تعهدات خود در یک رابطه تجاری کوتاهی نخواهد کرد. اعتماد یعنی حالتی روانی در بر گیرنده پذیرش خطرات آسیب رسانی دیگری در یک معامله بازرگانی، با انتظارات مثبت. اعتماد به فروشنده های اینترنتی یعنی پذیرش آسیب های احتمالی همراه با احساس امنیت(جفن ، ۲۰۰۸).
مستحکم ترین موقعیت در ذهن مشتری قابل اعتماد بودن است. به همین دلیل به دست آوردن اعتماد مشتری همواره یکی از اهداف اولیه در راه ایجاد رابطه بلند مدت با مشتریان است. در دنیایی که میزان وفاداری مشتریان به محصولات و خدمات روز به روز کمتر می شود، تنها راه حفاظت از موقعیت رقابتی داشتن روابط مبتنی بر اعتماد مشتریان است، در غیر اینصورت تنها راه باقی مانده برای فروشنده، رقابت بر مبنای قیمت خواهد بود(اسلامی و همکاران، ۱۳۹۷). اعتماد یک عنصر مهم و مؤثر بر رفتار مصرف کننده و تعیین کننده موفقیت پذیرش فن آوری هایی از قبیل تجارت الکترونیک است. از اینرو اعتماد به عنوان اینکه تا چه حد یک فرد معتقد است که استفاده از رزرو اینترنتی امن است و هیچ تهدیدی حریم خصوصی او را با خطر مواجه نمی کند تعریف شده است. بنابراین در این پژوهش تمرکز بر روی عنصر امنیت و حفظ حریم خصوصی و برداشت مصرف کنندگان به اینکه آیا آنها باور دارند که رزرو اینترنتی امن است و حریم خصوصی آنان محفوظ می ماند، است(وو و همکاران،۲۰۱۱).

در صورت بروز مشکل در دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم اعتماد الکترونیک به آراداک اطلاع دهید.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.