مبانی نظری توسعه محصول جدید


در حال بارگذاری
۲۹ تیر ۱۴۰۱
word
500kb
54
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای  توسعه محصول جدید قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

توسعه محصول جدید

شرکتها برای اینکه به بهترین نحو ممکن جوابگوی تغییرات محیطی باشند، تولید و عرضه برخی محصولات را متوقف میکنند و یا در آنها اصلاحات لازم را اعمال مینمایند.(چینگ و همکاران ، ۲۰۰۸) همچنین با توجه به شناسایی نیازها و خواسته های مصرف کنندگان، در بازارهای مختلف، و در جهت برآوردن این نیازها و تداوم بخشیدن به تجارت بلند مدت و افزایش رونق اقتصادی در شرکت، اقدام به توسعه محصول جدید مینمایند. (هیون ، ۲۰۱۰) تحقیقات نشان می دهد نوآوری برای تولید محصول جدید برای شرکتها، به طور متوسط ۳ سال بوده و این هزینه تقریباً معادل ۲۷/۵% فروش شرکت از تولید اولین محصول تا پایان فروش آن را در بر میگیرد .(ماریون و همکاران ، ۲۰۱۲ ؛ کوپر و همکاران ، ۲۰۰۳)
هدف از NPD، پاسخ به نیاز مشتریان، تطابق با شرایط بازار، تغییرات محیطی، افزایش سود، رضایت مشتریان و مقابله با سیاستهای رقبا میتواند باشد. (لامراستانکل و همکاران ، ۲۰۱۱) توسعه و تولید محصول جدید و تجاری سازی موفق در بازار با محصول بهبود یافته باعث کوتاهتر شدن منحنی عمر محصولات، حرکت از تولید انبوه به سفارشی خواهد شد . (چن و همکاران ، ۲۰۰۶) امروزه تولیدکنندگان برای ایجاد ارزش افزوده در مشتریان و ترغیب به خرید درآنها، باید در تمایز و تمرکز بر بازارهای خود یا در توسعه بازارها انعطاف پذیری مناسبی را با تکیه بر استراتژی توسعه محصول داشته باشند. (راینار و راوسکی ، ۲۰۱۲)

 معرفی عوامل کلیدی در توسعه محصول جدید

عامل مدیریت تیم توسعه محصول

در فرایند توسعه محصول از ایدهیابی تا عرضه محصول به بازار، بیشترین اثر مربوط به عامل تیم توسعه محصول است. عوامل زیادی در تصمیم گیری مدیران در فرایند NPD دخالت دارند این عوامل به دو دسته داخلی و خارجی تقسیم می شوند که میتوان به شاخصهایی چون: تشکیل تیم، ایجاد انگیزه در کارکنان تیم، غربال ایده ها و تحت نظر گرفتن سیاست گذاری رقبا ـ که از برنامه های مدیران در این فرایند است ـ اشاره کرد.(کیزر و همکاران ، ۲۰۰۲)
دانش و ریسک تصمیمگیری در مدیریت محصول از جمله عوامل مهم در مدیریت تیم محصول حائزاهمیت است. مدیریت صحیح این تیم باعث توفیق رویکردهای اجرایی در برنامههای تمایزی فرایند توسعه محصول خواهد شد که میتواند در هماهنگی سایر شاخصهای تیم سازی نقش مهمی ایفا کند.(کرافورد ، ۲۰۰۶)
لذا عامل مدیریتی در توفیق فرایند توسعه محصول جدید بالاترین اهمیت را دارد. عواملی که بر بالندگی تیم توسعه محصول در فرایند NPD تاثیر گذار هستند باتوجه به نوع سازمان و نگرش مدیران نسبت به برنامه ها، متغیر میباشند. مصاحبه اولیه از مدیران توسعه محصول در گروه خودرو سازی ایران خوردو نشان داد که استفاده از مشاوران خارج از شرکت و جلسات تیمی با مدیران سایر بخشها و وجود سیستم اطلاعاتی مناسب میتواند راهگشا و تسهیل کننده موفقیت در فرایند توسعه محصول به حساب آید. اما شاخصهایی چون تعهد کارکنان در تیم توسعه، شرایط روحی کارکنان در تیم اجرایی توسعه محصول جدید ، انگیزش و ریسک پذیری کارکنان، از جمله عواملی هستند که در صنایع مختلف به عنوان عوامل با اهمیت در فرایند نگرش مدیران در تجاری سازی محصولات حائز اهمیت هستند .(لامراستانکل و همکاران ، ۲۰۱۱)

فصل دوم-ادبیات و پیشینه پژوهش
مقدمه ۲۷
۲-۱-۱- توسعه محصول جدید (NPD) 28
۲-۱-۲- معرفی عوامل کلیدی در توسعه محصول جدید ۳۱
۲-۱-۲-۱- عامل مدیریت تیم توسعه محصول ۳۱
۲-۱-۲-۲- عامل بازاریابی ۳۲
۲-۱-۲-۳- عامل فنآوری ۳۳
۲-۱-۲-۴- تجاری سازی محصول ۳۳
۲-۱-۳- استراتژیها و مدلهای توسعه محصول ۳۴
۲-۱-۳-۱- استراتژیهای عمومی پورتر پورتر ۳۵
۲-۱-۳-۲- مدل استراتژی رقابتی آنسف ۳۵
۲-۱-۳-۳- مدل استراتژی سازگاری محصول جدید با مهارتهای تحقیق و توسعه ای شرکت ۳۷
۲-۱-۳-۴- مدل گسترش کارکرد کیفیت(QFD) 40
۲-۱-۳-۵- مدل نقشه راه محصول PLR 41
۲-۱-۳-۶- مدل توسعه محصول مرحله به مرحله کوپر ۴۲
۲-۱-۴- مراحل اصلی فرآیند توسعه محصول جدید ۴۴
۲-۱-۵- مراحل اصلی پروژه های تحقیق و توسعه در فعالیت های ایده یابی تا ارائه محصول جدید ۴۸
۲-۱-۶- اهداف فرآیند توسعه محصول جدید ۵۰
۲-۱-۶-۱- به حداقل رساندن هزینه و زمان سیکل توسعه ۵۰
۲-۱-۷- شیوه های دستیابی به اهداف فرآیند توسعه محصول جدید مهندسی همزمان ۵۱
۲-۱-۷-۱- شرکت دادن مشتریان ۵۳
۲-۱-۷-۲- شرکت دادن تأمین کنندگان ۵۳
۲-۱-۸- طبقه بندی توسعه محصول ۵۴
۲-۱-۹- بازاریابی و توسعه محصول ۵۴
۲-۱-۱۰- مدیریت چرخه عمر محصول ۵۵
۲-۱-۱۱- مراحل چرخه عمر محصول ۵۸
۲-۱-۱۲- تعیین انواع محصول ۵۹
۲-۱-۱۲-۱- محصول ابداعی ۶۰
۲-۱-۱۲-۲- محصول ترکیبی ۶۱
۲-۲- مبانی تجربی تحقیق ۶۲
۲-۲-۱- سابقه تحقیقات مشابه داخلی ۶۲
۲-۲-۲- سابقه تحقیقات مشابه خارجی ۶۴

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای توسعه محصول جدید قابل استناد است در ۵۴ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.