مبانی نظری نام برند و آگاهی از برند


در حال بارگذاری
۲ مرداد ۱۴۰۱
word
103kb
35
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای نام برند و آگاهی از برند  قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

نام برند 

نام برند یکی از انتخابهای بنیادین است، زیرا اغلب، نقشِ اصلی را در میان عناصر برند بازی می¬کند و تداعیات ذهنیِ قدرتمندی را در زمینه ی محصول به صورت فشرده، مختصر و مفید ارائه می دارد. نامها، در زمره¬ی مؤثرترین ابزارهای ارتباط برند با مخاطبان به شمار می آیند. آگهی های تبلیغاتی، معمولاً حداکثر به مدت پنجاه ثانیه نمایش داده میشوند، در حالی که مشتری ها، به سادگی تنها در مدت چند ثانیه نام برند را مورد توجه قرار می دهند و مفهوم آن را در ذهن ثبت میکنند یا آن را به حافظه ی خود میسپارند. از آنجاکه در ذهن مصرف-کنندگان، وابستگیِ بسیار زیادی با محصولات یا خدمات می¬یابد، تغییر آن برای بازاریان بسیار دشوار است. به همین دلیل، قبل از انتخاب، باید مورد مطالعه و بررسی قرار گیرد (تقی زاده، ۱۳۹۰).۲-۱-۲- طبقه بندی نام ها از دیدگاه لندیور
۱. تشریحی: تشریح کننده ی کارکردها و نقش محصول یا خدمت هستند. چنین نامهایی معمولاً، غیر قابل ثبت هستند. نظیر خطوط هوایی سنگاپور .
۲. پیشنهادی: این نامها، مزیت محصول یا خدمت را به مشتری یادآوری میکنند. نظیر فن آوریهای اجیلنت
۳. ترکیبی: ترکیبی از دو یا چند واژه¬؛ گاهی نامرتبط و غیرمنتظره برای مشتری. نمونه¬ی آن ردهات است.

آگاهی از برند 

منظور از آگاهی، میزان و قدرت حضوری است که برند در ذهن مصرف کننده دارد. روش های مختلفی برای سنجش آگاهی از برند مشتریان و میزان به یاد آوری مشتریان از آن وجود دارد. این روش ها را می توان در طیفی از تشخیص برند (آیا تاکنون این برند را دیده اید؟) تا فراخوانی ذهنی برند (چه برندهایی از این گروه محصولات را به یاد می آورید؟) و بالاترین برند در ذهن (نخستین برندی که به یاد آورده می شود) تا برند مسلط (تنها برندی که به یاد آورده می شود) قرار داد (سئو و جانگ ، ۲۰۱۳).
آگاهی برند، مزایای رقابتی زیادی برای شرکت ها دارد. از جمله اینکه آگاهی، احساس آشنایی با برند در مشتریان ایجاد می کند. اگر یک برند در زمان خرید در ذهن مشتری فراخوانی شود، می تواند در ذهن مشتری برجستگی ایجاد کند. همچنین آگاهی از نام می تواند نشانه ای از نوعی تعهّد مشتری باشد. به زعم بسیاری از این محققان، آگاهی و جذابیت برند از مهمترین اجزای مدل های ارزش ویژه برند هستند (سلنس ، ۱۹۹۳).

فصل دوم: ادبیات و پیشینه تحقیق
* مقدمه ۱۲
۲-۱- بخش اول مبانی و مفاهیم نام برند ۱۳
۲-۱-۱-تعریف نام برند ۱۳
۲-۱-۲- طبقه بندی نام ها از دیدگاه لندیور ۱۴
۲-۱-۳- URL 14
۲-۱-۴- لوگو و نماد ۱۵
۲-۱-۵- کاراکترها ۱۷
۲-۱-۶- شعار ۱۸
۲-۱-۷- طنین ۱۹
۲-۱-۸- بسته¬بندی ۱۹
۲-۲- بخش دوم: مبانی و مفاهیم آگاهی برند ۲۱
۲-۲-۱- آگاهی از برند ۲۱
۲-۲-۲- هدف اصلی برای آگاهی از برند ۲۲
۲-۲-۳- اهمیت آگاهی از برند ۲۲
۲-۲-۴- انواع آگاهی از برند ۲۳
۲-۲-۵-استراتژی آگاهی از برند ۲۳
۲-۲-۶- مدل‌های آگاهی برند ۲۴
۲-۲-۶-۱- تئوری سلسله اثرات ۲۴
۲-۲-۶-۲- AIDA 24
۲-۲-۷- روش‌های ایجاد آگاهی برند ۲۵
۲-۶- بخش ششم: پیشینه تحقیق ۳۷
فهرست منابع و ماخذ ۸۷

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای نام برند و آگاهی از برند  قابل استناد است  در ۳۵ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.