مبانی نظری مشارکت اجتماعی – پیشینه تحقیق
مبانی نظری و پیشینه تحقیق در ۵۱ صفحه word تنظیم شده برای دانلود آماده است. شما پس از پرداخت مبلغی ناچیز ضمن حمایت از “آراداک” در وقت خود نیز صرفه جویی کردید.
مبانی نظری مشارکت اجتماعی
(شامل مبانی نظری و ادبیات جهت استفاده در فصل دوم پایان نامه و پروژه های تحقیقاتی)
سرفصل های این فایل شامل موارد زیر است:
فصل دوم: ادبیات تحقیق ۲
۱-۲. مقدمه ۳
۲-۲. مبانی نظری تحقیق: ۳
۱-۲-۲. تاریخچه مشارکت: ۳
۲-۲-۲. معنا و مفهوم مشارکت: ۴
۳-۲-۲. انواع مشارکت: ۶
۴-۲-۲. تعریف مشارکت اجتماعی: ۱۰
۵-۲-۲. نظریه ها و مدل های مشارکت: ۱۱
۳-۲. مروری بر تحقیقات پیشین: ۲۴
۱-۳-۲. بررسی تحقیقات داخلی: ۲۴
۲- ۳-۲. بررسی تحقیقات خارجی: ۲۹
۴-۲. چارچوب نظری و فرضیات تحقیق: ۳۴
۵-۲. مدل نظری تحقیق: ۳۶
فهرست منابع: ۳۷
پیشینه تحقیق مشارکت اجتماعی
در ذیل گزیده مطالب فایلی که قصد خرید و دانلود آن را دارید مرور کنید، بدیهی است کل متن بعد از دانلود مبانی نظری مشارکت اجتماعی قابل مشاهده است.
در صفحه ۳ این فایل آمده است:
۲-۲. مبانی نظری تحقیق مشارکت اجتماعی:
۲-۲-۱. تاریخچه مشارکت اجتماعی:
اگرچه مشارکت به عنوان یکی از مفاهیم علوم اجتماعی از نیمه دوم قرن بیستم بطور جدی مورد توجه و بحث صاحبنظران علوم اجتماعی قرار گرفته است، ولی تاریخ دیرینهای دارد. مشارکت به معنای عام آن قدمتی به اندازه تاریخ انسان دارد، چرا که بقا نوع انسان درگرو همکاری و همیاری آنها با یکدیگر در مقابله با حوادث طبیعی و حیوانات از یکسو و در دوستی خانواده، همسر و فرزندان و گروههای همنوع خویش از سوی دیگر بوده است. مثلا در دورههایی… ادامه بعد از خرید و دانلود مبانی نظری مشارکت اجتماعی قابل مشاهده است.
در صفحه ۱۲ این فصل آمده است:
نظریه ها و مدل های مشارکت اجتماعی:
در دیدگاهها و نظریههای مشارکت دو رویکرد عمده را میتوان تشخیص داد: نگرش خرد و نگرش کلان؛ در سطح خرد، بر انگیزهها، گرایشها و رفتارها تأکید میشود و در سطح کلان، زمینهها، شرایط و عناصر ساختاری مورد توجه قرار میگیرد (ریتزر، ۱۳۷۳: ۱۱۸). از این رو مشارکت دارای دو بخش ذهنی و رفتاری است. بخش ذهنی، تمایلات و گرایشهای فردی و بخش رفتاری، فعالیتهای داوطلبانۀ جمعی را مد نظر دارد (علوی تبار، ۱۳۷۹: ۲۰). در هر دسته، نظریههای متعددی مطرح میشود. – به تعبیر رولند کولین، جامعهشناسان توسعهگرا … ادامه بعد از خرید و دانلود مبانی نظری مشارکت اجتماعی قابل مشاهده است.
همچنین در صفحه ۳۳ این فایل آمده است:
بررسی تحقیقات خارجی مشارکت اجتماعی:
– ملانی لواس و دیگران (۲۰۱۰)، در تحقیقی با عنوان «سطح پیشرفت و رضایتمندی با مشارکت اجتماعی سالمندان: در ارتباط با کیفیت زندگی و بهترین همبستگیها» به بررسی این امر پرداختهاند که ۱- آیا کیفیت زندگی بیشتر با رضایتمندی و مشارکت اجتماعی در ارتباط است، یا با سطح پیشرفت و مشارکت اجتماعی ۲- آزمایش همبستگیهای نسبی مربوطه سطح پیشرفت و رضایتمندی با مشارکت اجتماعی. در این پژوهش از روش طرح مقطعی با نمونهای ۱۵۵ نفری از سالمندان که سطوح گوناگون محدودیتهای فعالیتی داشتهاند استفاده شده است. سطح پیشرفت… ادامه بعد از خرید و دانلود مبانی نظری مشارکت اجتماعی قابل مشاهده است.
از صفحه ۴۷ الی ۵۱ منابع تحقیق مشارکت اجتماعی ذکر شده است که در مجموع ۱۰۵ منبع فارسی و لاتین استفاده و ارجاع داده شده است.
فهرست منابع مشارکت اجتماعی:
– آلموند، گابریل و پاول حی (۱۳۸۰)، “مشارکت و حضور شهروندان”، ترجمه علیرضا طیب، اطلاعات سیاسی – اقتصادی، شماره ۱۶۴ – ۱۶۳، تهران.
– اخلاقیپور، منصور(۱۳۷۸)، “بررسی نگرش بومیان نسبت به غیر بومیان و تاثیر آن بر میزان مشارکت اجتماعی در شهر بندرعباس”، پایاننامه کارشناسی ارشد جامعهشناسی، اصفهان، دانشگاه اصفهان.
– ازکیا، مصطفی و غلامرضا غفاری (۱۳۸۰)،” بررسی رابطه بین اعتماد و مشارکت اجتماعی در نواحی روستایی کاشان”، نامه علوم اجتماعی، شماره ۱۷.
– ازکیا، مصطفی و غلامرضا غفاری (۱۳۸۳)،” توسعه روستایی با تأکید… ادامه بعد از خرید و دانلود مبانی نظری مشارکت اجتماعی قابل مشاهده است.
توجه: این فایل تنها جهت کمک به پژوهشگران و دانشجویان در جهت بهتر انجام دادن تحقیق و پژوهش آنان می باشد و آراداک هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده بعضی اشخاص از این فایل را به عهده نمی گیرد.
مشخصات فایل:
نوع فایل: ورد آفیس
شرح ابعاد و مولفه های متغیر: دارد
منبع: دارد (فارسی و لاتین)
پیشینه لاتین: دارد
پیشینه فارسی: دارد
تعداد صفحات : ۵۱ صفحه
گارانتی: دارد
قیمت: با تخفیف ویژه ۷۹۰۰ تومان
قبل از این فایل “آراداک” یک پست با عنوان مبانی نظری بازاریابی شبکه های اجتماعی نیز منتشر کرده بود که در صورت علاقه به آن فایل مراجعه نمایید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.