مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ارزش ویژه برند
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ارزش ویژه برند آماده دانلود است. تعداد صفحات ۲۴ صفحه و با فرمت word می باشد، در ادامه فهرست مطالب بعلاوه بخشی از متن فایل تقدیم شده است.
٢-٢- بخش دوم: مبانی و مفاهیم ارزش ویژه برند ۳۴
٢-٢-١- دیدگاههای مطالعه ی ارزش ویژهی برند ۳۶
٢-٢-٢- اجزای ارزش برند ۳۸
۲-۶- بخش چهارم پیشینه پژوهش ۵۲
۲-۶-۱- پیشینه داخلی ۵۲
۲-۶-۲- پیشینه خارجی ۵۶
منابع لاتین و فارسی
٢-٢- بخش دوم: مبانی و مفاهیم ارزش ویژه برند
اندیشمندان از معنای ارزش ویژه برند برداشت های گوناگونی داشته اند. برخی آن را ارزش افزوده نام برند به محصول، وفاداری به برند، شناخت برند، آگاهی از برند، کیفیت ادراک شده، مطلوبیت افزوده شده، تغییرات رفتاری ناشی از شناخت برند و … تعریف کرده اند (کلر ، ۲۰۰۷).
برخی از اندیشمندان، کاربرد واژه ارزش ویژه برند را به مفهوم ارزیابی مفاهیم ذهنی مشتریان منحصر کرده اند در حالی که برخی دیگر، آن را مفاهیم رفتاری می دانند. به عبارت دیگر، در متون بازاریابی، ارزش ویژه برند به دو دسته طبقه بندی میشود؛ آنهایی که شامل ادراکات مشتری است (همچون آگاهی از برند و کیفیت ادراک شده و..) و آنهایی که شامل رفتار مشتری است (همچون وفاداری به برند و…) (عزیزی و همکاران، ۱۳۹۱).
آکر ارزش ویژه برند را مجموعه ای از ویژگی ها و اعتبارات متصل به برند می داند که سبب افزایش یا کاهش ارزش ایجاد شده توسط محصول می شود. او، این ویژگی ها را به پنج گروه وفاداری، آگاهی از برند، کیفیت تصور شده و دیگر ویژگی ها (علامت ثبت شده، امتیاز انحصاری و…) تقسیم کرده است کولکارین و بلکاوکار، ۲۰۱۲).
نمودار ۲-۱-چارچوب مفهومی ارزش ویژه برند (آکر،۱۳۸۵)
بسیاری از اندیشمندان بیان می کنند که ارزش ویژه برند، در بر گیرنده عواملی چون آگاهی از برند، میزان وفاداری مشتریان به برند، کیفیت تصور شده، نشان و علامت ثبت شده است. بقیه عوامل به توانایی برند در متمایز ساختن خود از دیگر رقبا اشاره دارد. البته حائز اهمیت است که ریشه تمام این فعالیت ها شناخت مصرف کنندگان از برندا است. به عبارت دیگر شناخت مصرف کنندگان نسبت به یک برند باعث ایجاد پاسخ های متفاوت به فعالیت های بازاریابی در مورد برند می گردد (محمودی میمند و همکاران، ۱۳۹۲).
برخی دیگر از اندیشمندان، از جنبه مالی به برند نگریسته و به ارزش ویژه برند، در قالب ارزش خالص مالی می نگرند. ایده ای که با تمام این تعریف ها سازگار می باشد این است که ارزش ویژه ی برند، ارزشی اضافی است که یک محصول به واسطه داشتن برند از آن برخوردار است. تفاوت در این تــعریف ها از آنجا ناشی می شوند که ارزش ویژه برند اغلب پیرامون سه پرسش قرار دارد که آیا تمرکز آن بر دانش مشتریان نسبت به برند است، بر برند به عنوان یک دارایی که در صورت های مالی منعکس می شود بوده و یا بر تاثیرات برند روی رفتار مصرف کننده می باشد. به اعتقاد بسیاری از اندیشمندان دنیای بازاریابی با ارزش ترین دارایی غیرملموس سازمان، ارزش ویژه برنداست. مطابق مطالعاتی که اخیراً صورت گرفته ارتباط مستقیمی میان ارزش ویژه برند و عملکرد مالی سازمان وجود دارد. شاخص هایی چون سودآوری و حجم فروش در ارتباط مستقیمی با ارزش ویژه برند شرکت قرار دارند. مشتریان همان گونه که نسبت به موفقیت یا شکست شرکت اظهارنظر می کنند نسبت به ارزش ویژه برند نیز فکر می کنند (باراوز و همکاران، ۲۰۰۸ ).
مطالعات صورت گرفته بر روی مسئله برند نشان می دهد که شاخص هایی چون آگاهی از برند، وفاداری به برند و کیفیت ادراک شده (به عنوان عوامل تاثیرگذار بر ارزش ویژه برند) در ارتباط مستقیمی با شاخص های عملیاتی و مالی چون میزان سودآوری و عملکرد برند در بازار هستند. ارزش آفرینی برای مشتری موجبات کسب منافع مالی بیش از پیش را برای سازمان مهیا می سازد. عملاً شاخص های مالی شرکت از یک چرخه دو سویه در جهت افزایش ارزش ویژه خود بهره مند می گردند. این روند در شکل نمایش داده شده است (باراوز و همکاران، ۲۰۰۸).
در صورت بروز مشکل در دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق مفاهیم ارزش ویژه برند به آراداک اطلاع دهید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.