مبانی نظری عملکرد صادراتی


در حال بارگذاری
۳۰ تیر ۱۴۰۱
word
40kb
15
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای عملکرد صادراتی  قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

 عملکرد صادراتی 

از دهه۷۰ تاکنون، حجم عظیم متون تحقیقاتی راجع به عوامل موثر بر روی عملکرد صادراتی بوده است (Sousa et al., 2008; Parhizkar et al., 2010) .اکثریت مطالعات راجع به عملکرد صادراتی بر روی مجموعه ای از متغیرهای کاملا متفاوت ازیکدیگر متمرکز می باشند . بهرحال درحالیکه عملکرد صادراتی بطورگسترده موضوع تحقیق وده است ، یکی از ساخت های در حیطه بازاریابی بین المللی است که بسیار کم فهمیده شده است . ( Katsikeas et al., 2000)
اغلب محققین برروی روابط بین عمکرد و عوامل سازمانی و محیطی متمرکز هستند و کمتر راجع به ارتباط عملکرد و به ویژه اهمیت اجرای استراتژی تاکید دارند. درحالیکه اغلب تحقیقات انجام شده که در ایالات متحده و اروپا توسط محققین صورت پذیرفته درآنها بر روی عملکرد صادراتی تمرکز داشته وکارهای محدودی درکشور های درحال توسعه به ویژه درکشور های حوزه خاورمیانه صورت پذیرفته است .( Matanda & Freeman 2009) حجم¬کار درحال رشد بیانگر مشکلات عدیده ای ایست که صادرکنندگان از کشورهای در حال توسعه در رقابت با یکدیگر با آن روبرو می شوند .( Etemad, 2004) بطور کلی پذیرفته شده است که افزایش صادرات کشور دارای اثرمثبتی برروی رشد اقتصادکشور و همچنین موفقیت شرکتهای خصوصی است

استراتژی بازار 

شاید اولین گام منطقی در شرکتی که بدنبال استراتژِی بازار محصول می¬باشد، انتخاب بازار باشدیعنی انتخاب کشوری که برای صادرات بایستی انتخاب گردد و ثانیا ایجاد بخش مشتری¬گردانی که بایستی در آن کشورها برای خدمت گذاری ایجاد¬شود . دو ساختار انتخاب بازار در مطالعات¬تجربی استفاده¬شدند : صادرات به کشور های صنعتی درمقابل غلظت بازار و LDCs . غلظت بازار اشاره به صادرات به تعداد کمی از کشور ها ، در برابر توزیع یا صادرات به کشور های زیاد دارد .

حضور رقابتی پایدار

مفهوم رقابت¬پذیری قیمت (تاحدودی یعنی قیمت پایین تر)باعث ایجادنتایج مختلفی درمطالعات¬تجربی شده که۳ مجموعه¬متفاوت ازیافته¬های متناقض رابه مامی¬دهند.اولین مجموعه¬مطالعات نشان از رابطه¬منفی عملکرد و رقابت پذیری قیمت محصولات صادراتی داشتند . (Bilkey, 2002) به ویژه ، بایلکی دریافت، تحمیل قیمت های بسیار بالا در مقایسه باقیمت¬های داخلی یقینا با سوددهی صادرات مرتبط¬می¬باشد.

عملکرد صادراتی ۳
عوامل موثر بر عملکرد صادراتی ۴
شکل۱: ساخت مدل های عملکرد صادراتی (ایوانز،۲۰۰۱) ۶
اندازه گیری عملکرد صادراتی ۷
پیشینه تحقیق ۲۱
تحقیقات داخلی ۲۱
۲.۱۵.۲ تحقیقات خارجی ۲۴
منابع فارسی : ۲۵
منابع انگلیسی : ۲۷

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای عملکرد صادراتی  قابل استناد است در ۱۵صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.