مبانی نظری بازارگرایی همراه سوابق پژوهشی آن
مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم با عنوان مبانی نظری بازارگرایی همراه سوابق پژوهشی آن آماده دانلود است. تعداد صفحات ۲۵ صفحه و با فرمت word می باشد، در ادامه فهرست مطالب بعلاوه بخشی از متن فایل تقدیم شده است.
مقدمه ۱۰
بخش اول: بازارگرایی ۱۰
۲-۱- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻧﻈﺮى پژوهش ۱۰
۲-۱-۱-۱- تعریف بازاریابی داخلی ۱۲
۲-۱-۱-۲- بازاریابی داخلی و بازاریابی خارجی ۱۴
۲-۱-۱-۳- بازاریابی داخلی و عوامل موثر بر رضایت مشتریان ۱۵
۲-۱-۲- رضایت کارکنان ۱۶
۲-۱-۳- رضایت شغلی ۱۷
۲-۱-۳-۱- رضایت درونی و رضایت بیرونی ۱۸
۲-۴- سوابق پژوهش ۵۶
۲-۴-۱-سوابق داخلی پژوهش ۵۶
۲-۴-۲- سوابق خارجی پژوهش ۵۹
۲-۵- خلاصه فصل ۶۰
منابع لاتین و فارسی
مقدمه
در این فصل به مطالعه و بررسی منابع و ماخذ مربوط به موضوع تحقیق که یکی از جنبههای اساسی و ضروری هر پژوهشی است، پرداخته میشود. تا دانش و بینش بیشتری درباره موضوع مورد تحقیق حاصل شود. لذا مطلب این فصل در دو بخش ارائه شده است. بخش اول مربوط به مفاهیم نظری تحقیق است و بخش دوم به پیشینه تحقیقات انجام شده در داخل و خارج از کشور اشاره میکند.
بخش اول: بازارگرایی
۲-۱- ﻣﺒﺎﻧﻲ ﻧﻈﺮى پژوهش
گرونروس یکی از نخستین نظریه پردازانی که پیشتر واژه «بازاریابی داخلی » را معرفی نمود. این واژه را اینچنین توضیح میدهد: فروش یک سازمان به مشتریان داخلی اش ( کارمندان) تحت این قانون که کارمند کاملاً راضی به ایجاد یک سازمان بازارگرا و مشتری مدار کمک میکند در نتیجه باید کارمندان را به آگاهی نسبت به مشتریگرایی ترغیب نمود. جنر و همکاران در سال ۱۹۹۴ این فرضیه را مطرح نمودند که بازاریابی داخلی به شیوهها و متدهایی اطلاق میشود که توسط کارمندان در جهت رفع نیازهای مشتریان و حفظ آنان استفاده میشود که در نتیجه تضمینی است برای تلاش آنان در جهت اتمام وظایفشان. بنابراین در مفهوم بازاریابی داخلی کارمندان، مشتریان داخلی اند و کارشان محصول داخلی است و در نتیجه تلاش بیشتری را معطوف طراحی محصول مطابق با خواستهها و نیازهای کارمندان وکسب رضایت آنان مینماید (جانگسان ، ۲۰۱۶).
بازاریابی داخلی به یکی از استراتژیهای محوری و حیاتی بسیاری از شرکتهای خدماتی مبدل گشته است، مفهوم بازاریابی داخلی حاکی از این است که یک شرکت خدماتی موفق، ابتدا باید شغل را به کارکنان بفروشد و موجبات رضایت از شغل آنان را فراهم کند و آنگاه میتواند خدمات را به مشتریان عرضه نماید (سعیدنیا و همکاران، ۱۳۹۰). کارمندان ستون فقرات سازمان هستند و به همین دلیل باید آموزش ببینند، ترغیب شوند و به هر قیمتی در سازمان بمانند تا سازمان بتواند در عرصه جهانی رقابت کند. در سازمانهای خدماتی، کارمندان صف برای موفقیت سازمان نقش اساسی دارند زیرا به طور مستقیم با مشتریان خارجی در تماسند. بنابراین این کارمندان میتوانند تاثیر زیادی بر کیفیت محصولات و خدمات ارایه شده توسط سازمان داشته باشند و با یک نظارت دقیق میتوان از این تاثیر به نفع سازمان بهره برد (میشرا ، ۲۰۱۰).
ایده زیربنایی بازاریابی داخلی این است که ارائه خدمات موثر به مشتریان نیازمند داشتن کارمندان باانگیزه و آگاه از نیازهای مشتریان میباشد. از آنجا که در سازمانهای خدماتی نقش اصلی در جهت جذب مشتریان و حفظ روابط با آنها برعهده کارمندان است، میتوان بازاریابی داخلی را تلاش سازمان در راستای مدیریت مناسب منابع انسانی اش به منظور ارایه سرویس بهتر به مشتریان دانست. در واقع در قلب بازاریابی داخلی این مفهوم نهفته است که کارمندان شکل دهنده اصلی بازار داخلی هر سازمانند. بنابراین میتوان گفت که سازمان از طریق ارضاء نیازهای مشتریان داخلی قادر به برآورده کردن نیازهای مشتریان خارجی میباشد. به بیان دیگر، امروزه این تفکر که نیروی انسانی منبع اصلی ایجاد ارزش پایدار برای سازمان هستند باعث شد تا سازمانها براورده کردن نیاز مشتریان داخلی خود را پیش نیاز کسب موفقیت نهایی سازمان بدانند (واندکار و همکاران ، ۲۰۱۶). در واقع تاکید اصلی بازاریابی داخلی براین است که منابع انسانی سازمان باید به عنوان با ارزش ترین دارایی آن سازمان در نظر گرفته شوند. براساس همین مفهوم بازاریابی خدمات است که کاتلر اظهار کرده که بازاریابی داخلی باید مقدم بر بازاریابی خارجی قرار گیرد (ابزری و قوجعلی ، ۲۰۱۱).
در صورت بروز مشکل در دانلود مبانی نظری بازارگرایی همراه سوابق پژوهشی آن به آراداک اطلاع دهید.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.