مبانی نظری و پیشینه ی تحقیق سازمان یادگیرنده


در حال بارگذاری
۱۵ شهریور ۱۳۹۹
word
214کیلوبایت
37صفحه
۹,۹۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم با عنوان مبانی نظری و پیشینه ی تحقیق سازمان یادگیرنده آماده دانلود است. تعداد صفحات۳۷ صفحه و با فرمت word می باشد، در ادامه فهرست مطالب بعلاوه بخشی از متن فایل تقدیم شده است.

۲-۳- مبانی و مفاهیم سازمان یادگیرنده ۲۳
۲-۳-۱- سازمان و یادگیری ۲۳
۲-۳-۲- تفاوت یادگیری سازمانی و سازمان یادگیرنده ۲۵
۲-۳-۳- یادگیری سازمانی ۲۶
۲-۳-۴- فرایند یادگیری سازمانی ۲۹
۲-۳-۵- دیدگاه¬های مختلف در مورد سازمان یادگیرنده ۳۳
۲-۳-۵-۱- ویژگی¬های سازمان یادگیرنده از نظر ویک و لئون ۳۵
۲-۳-۵-۲- انواع فناوری CRM 36
۲-۳-۵-۳- ویژگی‌های سازمان یادگیرنده از نظر انجمن آموزش و توسعه آمریکا ۳۷
۲-۳-۵-۴- مدل واتکینز و مارسیک ۳۷
۲-۳-۵-۵- اهداف CRM از دیدگاه بارنت ۳۸
۲-۳-۵-۶- ویژگی سازمان یادگیرنده از نظر گاروین ۳۸
۲-۳-۵-۷- ویژگی‌های سازمان یادگیرنده از نظر کاپلان و نورتون ۳۹
۲-۳-۵-۸- ویژگی¬های سازمان یادگیرنده از نظر گاه ۳۹
۲-۴- مبانی و مفاهیم نوآوری ۴۳
۲-۴-۱- مفهوم نوآوری و خلاقیت ۴۳
۲-۴-۲- سیر تحول مفهوم نوآوری از دیدگاه صاحبنظران ۴۳
۲-۴-۳- رویکرد های نوآوری ۴۵
۲-۴-۴- ابعاد نوآوری ۴۵
۲-۴-۵- عناصر مدیریتی و محیطی مورد نیاز برای نوآوری ۴۶
۲-۵- پیشینه تحقیق ۴۸

۲-۳ – مبانی و مفاهیم سازمان یادگیرنده
۲-۳-۱- سازمان و یادگیری
دراکر، اندیشمند معروف مدیریت می‌گوید: ما در حال وارد شدن به یک جامعه‌ی دانشی هستیم که در آن منابع مهم اقتصادی دیگر سرمایه‌ی مالی، منابع طبیعی، نیروی کار و … نیستند و منبع اصلی اقتصادی، دانش خواهد بود؛ قرن ۲۱، قرن اقتصاد دانشی است. در اقتصاد دانشی، دانش یا سرمایه‌ی فکری به عنوان یک عامل تولید ثروت در مقایسه با سایر دارایی‌های مشهود و فیزیکی، ارجحیت بیشتری پیدا می‌کند (بتتس، ۱۹۹۸، به نقل از رشیدی و هکاران، ۱۳۸۹).
گسترش روز افزون علوم و فنون، مطرح شدن اندیشه‌های نو و گوناگون، عدم اطمینان محیطی، تغییرات و چالش‌های زیاد دنیا ایجاب می‌کند که سازمان هایی با قدرت یادگیری و به روز رسانی خود، ایجاد گردیده و به فنون و استراتژی‌های لازم مجهز گردند تا بتوانند با تحولات سریع پیش رفته و با کسب دانش و آگاهی‌های گسترده به شکل پویا در حوزه‌ی بهسازی و توسعه سازمانی به حیات خود ادامه دهند. از جمله مفاهیم نوبتی که در اثر تحولات و دگرگونی‌های فوق مطرح گردیده نظریه سازمان‌های یاد گیرنده است. این سازمان‌ها پدیده هایی هستند که با شروع دهه ۹۰ میلادی مطرح شدند. دو پرسش مهم که اخیرا در محافل دانشگاهی مدیریت در جوامع بین الملل پیرامون سازمان‌های در حال تحول مطرح شده است این است که: چگونه باید سازمان هایی را بنا کنیم که هیچ وقت از آموختن و یاد گرفتن باز نماند؟ اسچون برای اولین بار اعلام نمود که: ما نه تنها باید موسسات خویش را متحول سازیم بلکه همچنین باید موسساتی را ایجاد و توسعه دهیم که “سیستم‌های یاد گیرنده” می‌باشند. سیستم هایی که با بدست آوردن اطلاعات مربوطه به تحول خویش ادامه می‌دهند. او بیان کرد که سازمان‌ها حداقل باید سرعت خود را با محیط انطباق دهند، در غیر این صورت آنها از رده خارج، غیر مرسوم، بی ربط و غیر رقابتی خواهند شد (اسمیت، ۲۰۰۱). اسچون و آرگریس همکار قدیمی اش، وقت زیادی را صرف یادگیری سازمانی نمودند. آنها (۱۹۷۸) فرایند یادگیری افراد را از طریق آنچه که با عنوان یادگیری تک حلقه‌ای و دو حلقه‌ای توصیف شده است، توصیف نمودند که این خود بزرگترین کمک به زمینه‌های مدیریت و رهبری بود (سان و اسکات، ۲۰۰۳).
نتایج دیگری براساس کار پیشگامانه‌ی آرگریس و اسچون (۱۹۷۸) بدست آمد، اما این سنگه (۱۹۹۰) بود که با موفقیت یادگیری سازمانی را به عنوان “هنر و عمل سازمان یاد گیرنده” سازماندهی مجدد کرد. با توجه به عقیده‌ی سنگه (۱۹۹۰) سازمان‌های یادگیرنده از یادگیری تطبیقی فراتر رفته و از یادگیری مولد استقبال می‌نمایند. هر چند این کار نیاز به تغییر دشوار ذهن دارد، با این حال مشکل حل شدنی است. سنگه (۱۹۹۰) معتقد بود، در حالیکه یادگیری برای بقا نیز مهم و لازم است، اما یک سازمان یادگیرنده باید دارای یادگیری مولد یعنی “یادگیری‌ای که توانایی و ظرفیت ما را برای ایجاد، افزایش می‌دهد”، باشد (پزیاک، ۲۰۰۹).

در صورت بروز مشکل در دانلود مبانی نظری و پیشینه ی تحقیق سازمان یادگیرنده به آراداک اطلاع دهید.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.