مبانی نظری بازاریابی رابطه مند


در حال بارگذاری
۲ مرداد ۱۴۰۱
word
75kb
31
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای بازاریابی رابطه مند  قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

بازاریابی رابطه مند 

مفهوم بازاریابی رابطه مند در ابتدا در زمینه بازاریابی خدمات و بازاریابی صنعت مطرح شد. بیشتر محققان منشا بازاریابی رابطه مند را به لئونارد بری (۱۹۸۳) منسوب می دانند که اولین بار ان را در زمینه خدمات بیان کرد و ان را به عنوان استراتژی حفظ ، جذب ، ارتقا روابط با مشتریان توصیف کرد . ویلسون بیان می کند که روابط بین خریدار و فروشنده از زمانی وجود داشته که انسان اغاز به تجارت و مبادله کالا و خدمات کرد . شت و پاراویتار (۲۰۰۰) بیان کرده اند که ریشه های بازاریابی رابطه مند در عصر پیش از صنعت بوده است (شموت ، ۲۰۰۸) . معمولا بازاریابی رابطه ای به عنوان الگوی بازاریابی جدید براساس مبادله رابطه ای، و نه مبادله تعاملی مورد بحث قرار می گیرد . عموما محققین معتقدند که این الگوی جدید بر تغییر در بازاریابی ، از تعامل کوتاه مدت به روابط بلند مدت تاکید دارد . در واقع هدف بازاریابی رابطه مند حفظ مشتریان مفید و هدف بازاریابی سنتی بدست اوردن مشتریان جدید است (عسکرپور ، ۱۳۸۷) . بازاریابی رابطه ای با تمرکز بر روی ایجاد وفاداری خواهان ایجاد ارزش برای طرفین یک مبادله است. (پنگ و ونگ ، ۲۰۰۶) .
۲-۲-۲- سه عامل بازاریابی رابطه مند
۱ – بحران انرژی : بحران انرژی در سال ۱۹۷۰ و به تبع ان تورم همراه با رکود اقتصادی که منتج به ظرفیت مازاد و هزینه های بالای مواد خام شد . با شدت گرفتن میان تمام گروه ها ، تمرکز بر حفظ مشتریان به جای تمرکز بر حفظ سود از انها ضروری گشت که این باعث پیدایش مبادله ارتباطی مستمر در برابر مبادله معامله ای یکباره شد.
۲ – پیدایش بازاریابی خدمات : در همان زمان بازاریابی خدمات به عنوان یک حوزه جدید پدیدار شد . مقالات بسیاری در رابطه با تفاوت های اساسی خدمات با محصولات شامل : ناملموس بودن، تفکیک ناپذیری، فنا پذیری، همزمان بودن و تعاملی بودن منتشر شد . در همین زمان مفهوم بازاریابی رابطه مند، برای اولین بار در در ادبیات بازاریابی امریکا ، در مقاله ای توسط بری در سال ۱۹۸۳ عنوان شد .
۳ – مشارکت عرضه کنندگان : در بازاریابی صنعتی بسیاری از شرکت ها اقدام به فرایندهای مدیریت مشتریان کلیدی، برای تقویت و افزایش سهم تجاری هر مشتری کردند ، تا ترجیحا با عرضه کنندگان کمتری ارتباط برقرار کنند. البته این موضوع بیشتر در شاخه کیفیت ( TQM ) در سال ۱۹۸۰ عنوان شد و هدف اصلی ان کاهش تعداد عرضه کنندگان جهت بهبود کیفیت با هزینه کمتر بود . در نهایت مشارکت به این موضوع منتج شد که مبادلات تجاری به صورت رابطه ای انجام گیرد ( عسکرپور ، ۱۳۸۷) .

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق
۲-۱- مقدمه ۱۲
۲-۲- بازاریابی رابطه مند ۱۲
۲-۲-۱- تاریخچه بازاریابی رابطه مند ۱۲
۲-۲-۲- سه عامل بازاریابی رابطه مند ۱۳
۲-۲-۳- تعاریف بازاریابی رابطه مند ۱۳
۲-۲-۴- بازاریابی رابطه مند در مقایسه با بازاریابی سنتی ۲۰
۲-۲-۵ – بنیان های بازاریابی رابطه مند ۲۱
۲-۳- کیفیت ارتباط ۲۲
۲-۳-۱ – ابعاد کیفیت ارتباط ۲۴
۲-۳-۱-۱- رضایت ۲۴
۲-۳-۱-۲ -اعتماد ۲۶
۲-۳-۱-۳- تعهد ۲۷
۲-۵- تحقیقات انجام شده در داخل و خارج از کشور ۳۵
فهرست منابع و ماخذ ۷۲

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای بازاریابی رابطه مند قابل استناد است در ۳۱صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.