مبانی نظری کارآفرینی سازمانی در شرکت ها
دانلود فایل مبانی نظری کارآفرینی سازمانی در شرکت ها شامل مبانی نظری و ادبیات تحقیق جهت استفاده در فصل دوم پایان نامه و پروژه های تحقیقاتیدر ۶۰ صفحه با فرمت word آماده خرید می باشد. در ادامه مقدمه و فهرست مطالب قید شده است.
۱-۱- مقدمه
با توجه به ویژگی های خاص جهان امروز، از جمله تغییر و تحولات سریع، پیچیدگی¬های فزاینده و رقابت روزافزون(هادیزاده مقدم، رحیمی فیل آبادی، ۱۳۸۴) و همچنین ضعف شیوه¬های سنتی از قبیل برنامه¬ریزی استراتژیک، تحقیقات و پیش بینی های بازار(بارت ، ۱۹۹۶؛ سیگلکو، ریوکین ، ۲۰۰۵)، توجه به شیوه¬های جدید جهت فائق آمدن بر این تغییرات ضروری گشته است(ماسون ، ۲۰۰۷). در همین راستا، کارآفرینی سازمانی یکی از شیوه هایی است که سازمان های امروزی به خصوص شرکت های کوچک و متوسط به آن توجه می کنند. مفهومی که در سال ۱۹۷۰ برای اولین بار مورد استفاده قرار گرفت(هادیزاده مقدم، رحیمی فیل آبادی، ۱۳۸۴) و تا به حال، توسط محققان زیادی به طرق متفاوتی تعریف شده است. در ابتدا این مفهوم بیشتر برای سنجش کارآفرینی سازمانی در شرکت¬های از پیش تاسیس شده بکارگرفته می شد ولی به مرور محققین مدعی شدند که استفاده از این مفهوم برای همه شرکت ها از جمله شرکت های کوچک و متوسط مهم و حیاتی است و مزایای زیادی از جمله ایجاد ارزش و توان اقتصادی(دس و همکاران، ۲۰۰۳)، بهبود عملکرد(دس و همکاران، ۲۰۰۳؛ زهرا ، ۱۹۹۱؛ زهرا، ۱۹۹۶) و حفظ مزیت رقابتی(کوراتکو ، ۲۰۰۷؛ هایتون ، ۲۰۰۵) را به همراه دارد. برای سنجش میزان کارآفرینی سازمانی شرکت¬ها، مدل¬های مختلفی وجود دارد که در این تحقیق، از مدلی که زهرا در سال ۱۹۹۵ ارائه داد و شامل نوآوری ، تجدید استراتژیک و توسعه کسب و کار می¬باشد، استفاده شده است(زهرا، ۱۹۹۵؛ شارما، کریسمن ، ۱۹۹۹). به طور کلی توجه به اجزای این مدل به سازمان های از پیش تاسیس شده برای توسعه و ورود به بازارهای جدید، ایجاد و معرفی محصول جدید و به کارگرفتن مدل¬های نوآورانه کسب و کار کمک می کند. در کنار نگرش کارآفرینانه به این شرکت¬ها، وجود محدودیت¬هایی از قبیل مشکلات مالی، کمبود نیروی انسانی متخصص و کوچک بودن(حسنقلی پور، آقازاده، ۱۳۸۴) و همچنین ویژگی¬های منحصر به فرد آن¬ها از جمله انعطاف¬پذیری، نیاز به منابع کم، متکی بودن به منابع داخلی(احمدی، صفری کهره و اعظمی، ۱۳۸۷) سبب شده تا وظایف و برنامه¬های بازاریابی این شرکت¬ها از جمله آمیخته بازاریابی ¬شان در مقایسه با شرکت¬های بزرگ و غیرکارآفرین متفاوت باشد(مارتین ، ۲۰۰۹). اما هرچقدر این تفاوت¬ها در ارتباط با وجود نگرش کارآفرینانه ایجاد شود، احتمال تطبیق¬پذیری این شرکت¬ها با چالش¬های ناشی از محیط پیچیده امروزی بیشتر می¬شود. به¬طوری که آمیخته بازاریابی شرکت های کوچک و متوسط به عنوان آمیخته بازاریابی کارآفرینانه (محصول ، قیمت ، توزیع ، ترفیع و شخص ) یاد شده و باید مجموعه ابزارهایی باشد که یک بنگاه کارآفرین با بکارگیری آن ها به شیوه¬ای نوآورانه، توان کسب سود بیشتر و ارائه ارزشی بالاتر را برای مشتریان اولیه – نسبت به سایر رقبا- فراهم آورد(رضوانی، گلابی، ۱۳۹۰). این تعریف متفاوت، نیازمند نگاهی نو، به عناصر تشکیل دهنده آمیخته بازاریابی و همچنین تمامی اجزایی که هر کدام از عناصر آمیخته بازاریابی را تشکیل می¬دهند، است.
فهرست
۱-۱- مقدمه ۲
۱-۲- کارآفرینی ۴
۱-۲-۱-تاریخچه کارآفرینی ۴
۱-۲-۲-مفهوم کارآفرینی. ۵
۱-۳- کارآفرینی سازمانی ۸
۱-۳-۱-تعاریف کارآفرینی سازمانی ۸
۱-۳-۲-کارآفرینی سازمانی در سازمان های کوچک و متوسط ۱۳
۱-۳-۳-مزایای کارآفرینی سازمانی در شرکتهای کوچک و متوسط ۱۴
۱-۳-۴-مدلهای کارآفرینی سازمانی ۱۶
۱-۳-۴-۱-مدل کوراتکو و همکارنش ۱۷
۱-۳-۴-۲-مدل کوین و سلوین ۱۸
۱-۳-۴-۳-مدل وینکر و همکاران. ۱۹
۱-۳-۴-۴-مدل لامکین و دس ۲۰
۱-۳-۴-۵-مدل کوین و میلز. ۲۰
۱-۳-۴-۶-مدل کارآفرینی سازمانی شاکر زهرا ۲۰
۱-۳-۴-۶-۱-نوآوری ۲۱
۱-۳-۴-۶-۲-تجدید استراتژیک…. ۲۵
۱-۳-۴-۶-۳-توسعه کسب و کار. ۲۶
۱-۳-۵-تعاریف آمیخته بازاریابی کارآفرینانه ۲۸
۱-۳-۵-۱-ترفیع. .. ۲۹
۱-۳-۵-۲-قیمت . ۳۲
۱-۳-۵-۳- شخص ۳۴
۱-۳-۵-۴-توزیع(مکان) ۳۶
۱-۳-۵-۵- محصول.. ۳۸
۱-۳-۶-آمیخته بازاریابی کارآفرینانه در عمل . ۴۰
۱-۴- پیشنه تحقیق… ۴۲
۱-۴-۱-پیشینه داخلی.. . ۴۲
۱-۴-۲-پیشینه خارجی . ۴۴
۲- منابع ۴۶
توجه: این فایل تنها جهت کمک به پژوهشگران و دانشجویان در جهت بهتر انجام دادن تحقیق و پژوهش آنان می باشد و آراداک هیچ مسئولیتی در قبال سوء استفاده بعضی اشخاص از این فایل را به عهده نمی گیرد.
در صورت بروز مشکل در خرید و دانلود مبانی نظری کارآفرینی سازمانی در شرکت ها با بخش پشتیبانی آراداک تماس بگیرید.
برچسب ها: تحقیق کارآفرینی سازمانی ؛ مقاله کارآفرینی سازمانی
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.