مبانی نظری وجود فناوری اطلاعات آموزش و پرورش


در حال بارگذاری
۶ مرداد ۱۴۰۱
word
60kb
44
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای  مبانی نظری وجود فناوری اطلاعات آموزش و پرورش قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

۲-۵ بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و پرورش
یکی از ویژگیهای مهمی که پدیده فناوری اطلاعات و ارتباطات از آن برخوردار است. اینست که باعث می شود ارتباط انسان با انسان، همچنین انسان با محیط تسهیل یافته و ارتقاء یابد. فناوری اطلاعات و ارتباطات به دلیل قدرت تحول پذیری و توانایی ارتباط پویا که می تواند با دانش آموزان داشته باشد، از نقش مهمی در انتقال دانش برخوردار است. در باره تأثیرفناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه تعلیم و تربیت دو دیدگاه وجود دارد رویکرد اول که به رویکرد اصلاح گرا نام گرفته، بر این باور است که اثر فناوریهای جدید( اطلاعات و ارتباطات) برآموزش و پرورش تدریجی بوده و این پدیده باعث می شود که آموزش به شیوه سنتی، تنها به گونه ای کارآمدتر انجام شود. بعبارت دیگر ICT باعث تسریع اصلاحات در آموزش و پرورش می شود. در کنار این رویکرد، رویکرد تحول گرا مطرح است که معتقد به تحول زایی ICT در آموزش و پرورش می باشد و بر این باور است که فناوری اطلاعات و ارتباطات، ابزارهای و حتی خط مشی ها و اهداف تعلیم وتربیت را به صورت اساسی تغییر داده و متحول می کند.
در این راستان برنامه درسی را می توان دستور کار آموزش دانست بکار گیری فناوری اطلاعات و ارتباطات در برنامه درسی فواید فراوانی به همراه دارد. از جمله اینکه امکان بهره گیری از یک برنامه درسی تلفیقی را برای معلم و دانش آموزان فراهم می آورد این نوع برنامه درسی، بیش از آنکه بخواهد دانش معینی را به دانش آموزان القاء کند، زمینه ای فراهم می کند که از طریق آن امکان شکوفایی قابلیتهای فردی دانش آموزان و گسترش تجربه های فردی و مستقل آنها افزایش می یابد.

وجود فناوری اطلاعات آموزش و پرورش

وزارت آموزش و پرورش باید تهمیدات لازم را برای ایجاد شبکه ی ارتباطی و زیرساخت های مخابراتی که با هزینه ی کم، سرعت بالا، کارایی زیاد و با ایمنی در دسترس دانش آموزان، خانواده ها، کلیه ی علاقمندان آموزش مداوم، معلمان ، مدیران و نیز تمامی مدارس و ادارات آموزش و پرورش قرار داشته باشد، به عمل آورد.
– لازم است کوشش شود بودجه مربوط به کاربرد فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش، برای مصون ماندن از آسیب های ناشی از کسری بودجه مزمن وزارت آموزش و پرورش در سال های اخیر، همواره به صورت ردیف مستقلی در قانون های بودجه کل کشور و برنامه های توسعه در نظر گرفته شود. در توسعه فعالیت های مرتبط با کاربرد فناوری اطلاعات ارتباطات نیز باید کاملا انضباط بودجه ای رعایت شود و از بلند پروازی های متداول در بخش دولتی که با بودجه ای اندک تعهدات سنگینی ایجاد می کند و بر حجم طرح های در دست اجرا و خاتمه ناپذیر می افزاید، احتراز گردد.

۲-۵ بررسی تأثیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در آموزش و پرورش ۴۳
۲-۵-۲ ماهیت فناوری اطلاعات و ارتباطات ۴۵
۲-۵-۳ فناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه تعلیم وتربیت ۴۷
۲-۵-۵ بررسی استعدادهای فناوری اطلاعات در نظام آموزش و پرورش ۴۸
۲-۶ بررسی دیدگاههای مختلف در خصوص نحوه کاربرد فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش ۵۶
مدل اول: رویکرد تلفیقی تعدادی از عناوین درسی با فناوری اطلاعات. ۶۱
مدول دوم: رویکرد تلفیقی کلیه برنامه های درسی با فناوری اطلاعات. ۶۲
مدل سوم: مدرسه مجازی(Virtual school) 64
۲-۷-۴- انواع یادگیری الکترونیکی ۷۱
۲-۸- بررسی رابطه یادگیری الکترونیکی و آموزش و پرورش ۷۷
۲-۸-۴- مکاتب فکری گوناگون در امر یادگیری الکترونیکی ۸۰
۲-۸-۴-۱- مکتب یادگیری رفتارگرایی ۸۲
۲-۸-۴-۲- مکتب یادگیری شناخت  گرایی ۸۳
۲-۱۲- بررسی موانع کاربرد فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش ایران ۹۶
۲-۱۳- بررسی راههای اثرگذاری فن آوری اطلاعات در نظام آموزش و پرورش ایران ۱۰۱
منابع ۱۵۴
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای وجود فناوری اطلاعات در آموزش و پرورش  قابل استناد است در ۴۴ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.