مبانی نظری نگرش برند و شهرت برند و عملکرد برند
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای نگرش برند و شهرت برند و عملکرد برند قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.
نگرش برند
گامسون (۱۹۹۴) نگرش به برند را ارزیابی درونی فرد از برند» تعریف کردند.؛ این یکی از مناسبترین تعریف های نگرش به برند است. طبق نظر بری (۱۹۸۳) نگرش شامل سه ویژگی است: ۱) نگرش به برند، اصولا جهت دار است، ۲) ماهیت نگرش، ارزیابی است، این به معنای «نسبت دادن درجه ای از خوبی و بدی» به اجسام است و ۳) نگرش یک ارزیابی درونی است. به این معنا که نگرش یک حالت درونی است. با این حال طبق نظر چایکن(۱۹۷۳): «نگرش در واقع یک حالت بادوام است که برای مدت زیادی باقی می ماند و احتمالا رفتار را شکل می دهد». بنابراین نگرش به برند، یک ارزیابی مختصر و به نسبت پایدار از برند است که منجر به رفتار می شود. طبق تعریف بالا، در این پژوهش، نگرش به برند، یک مفهوم پایدار تعریف شده است. نگرش به برند همانند احساسات ایجادشده به برند نیست؛ چرا که احساسات، گذرا هستند در حالی که نگرش ها نسبتا پایدارند. رفتارهایی که یک مصرف کننده قبل، حین و پس از خرید یک محصول یا خدمت از خود بروز می دهد، عامل اساسی در پیش بینی و تداوم نگرش و رفتار او در مورد کالاها یا خدماتی است که قصد خرید و استفاده از آنها را دارد. نگرش، میزان انفعال یا احساس موافق یا مخالف نسبت به یک محرک است. در واقع محرکها احساسات عاطفی هستند که مردم نسبت به پدیده ها دارند(دیوید ، ۲۰۰۷).
شهرت برند
شهرت نام تجاری پیامدی از هویت نام تجاری شرکت است و تعهداتی که شرکت ارائه و توسعه می دهد؛ و همچنین دستاوردهای تجربی که مصرف کنندگان از آن تعهدات به دست می آورند. شهرت نام تجاری، به ویژه در بخش های که مشتریان بالقوه نمی توانند کیفیت محصولات و خدمات را به آسانی ادراک نمایند، عامل اساسی تعیین کننده کیفیت محصولات و خدماتی است که با آن نام تجاری می آید مصرف کنندگان انتظار دارند که محصولات تولیدشده ی امروز از یک برند، کیفیتی مشابه با محصولات تولید شده گذشته را داشته باشند. شهرت نام تجاری معنایی بیش از راضی نگه داشتن مشتریان است و بیانگر دستاوردی است که شرکت در طول زمان به دست می آورد؛ و اشاره به این موضوع دارد که مخاطبان مختلف چگونه نام تجاری را ارزیابی می کنند. مصرف کنندگان انتظار دارند که نام تجاری خواسته هایشان را تامین کند؛ خواسته هایی که به واسطه شهرت نام تجاری به وجود می آید (ویلانوا و همکاران، ۲۰۰۸).
عملکرد برند
طی سالیان متمادی فرض بر این بود که انگیزش اساساً اقتصادی است (نظریه سنتی) و اغلب کارکنان از مشاغل خویش چیزهای یکسانی طلب می کنند . تفاوت های عملکرد را با تفاوت ها در صفات شخصیتی ، تواناییها و مهارتها منسوب می کردند. شیوه بزرگمرد پیشنهاد می کند که چاره کار این است که ویژگی های شخصی کارکنان کارآمد خویش را مشخص سازیم . وقتی که مجموعه مورد توافق حاصل شود می توانییم افرادی برگزینیم که با این شرایط متناسب باشند.آنگاه سازمانی خواهیم داشت که اعضای آن را کارکنان تشکیل می دهند . مشکلات هنگامی رخ نمودند که این نظریه به مرحله عمل در آمد . اولاً نتایج پژوهشی ظاهراً حاکی از آن بود ند که برای مشاغل مختلف ویژگی های متفاوتی حائز اهمیت هستند . یافتن فهرست کوتاه مورد نظر برای همه مشاغل تقریباً محال بود . ثانیاً بعضی از ویژگی ها که آشکارا در برخی از مشاغل به عملکرد نیکو منجر می گردند در مشاغل دیگر موجب عملکرد ضعیف می شدند حتی صفتی از قبیل هوش هم گاهگاهی برای اثر بخشی مانع وبازدارنده بود سرانجام حتی هنگامی که فهرست مورد توافقی برای شغلی ویژه فراهم می شود ، گزینش این گونه افراد بدین معنا است که همگی به نحوه تغییر ناپذیری قرین توفیق خواهند بود . این نکته تشخیص داده شده است که انگیزش در معادله عملکرد عاملی به همان اندازه مهم است . از جنبش روابط انسانی دیدگاهی نو در مورد انگیزش پدید آمد . محیط مادی و اجتماعی باید دلپذیر و خوشایند باشد تا کارکنان بسیار برانگیخته داشته باشیم.
۲-۳- بخش سوم: مبانی و مفاهیم نگرش برند ۲۶
۲-۳-۱- تئوری نگرش¬های مصرف کنندگان به برند ۲۸
۲-۳-۱-۱- سازگاری ۲۸
۲-۳-۱-۲- ارزش¬نمایی ۲۹
۲-۳-۱-۳- لذت¬جویی ۳۱
۲-۳-۱-۴- سودمندی ۳۲
۲-۴- بخش چهارم: مبانی و مفاهیم شهرت برند ۳۳
۲-۵- بخش پنجم: مبانی و مفاهیم عملکرد برند ۳۴
۲-۵-۱- عملکرد ۳۴
۲-۵-۲- دیدگاه تاریخی در مورد عملکرد ۳۴
۲-۵-۳- عملکرد با رویکرد جدید ۳۵
۲-۵-۴- عملکرد برند ۳۶
۲-۶- بخش ششم: پیشینه تحقیق ۳۷
فهرست منابع و ماخذ ۸۷
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای نگرش برند و شهرت برند و عملکرد برند قابل استناد است در ۲۵ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.