مبانی نظری مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها


در حال بارگذاری
۲۰ مرداد ۱۴۰۱
word
105kb
37
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

۲-۲- سیر تکامل مفاهیم مسئولیت اجتماعی
چندین دهه است که مسئولیت های اجتماعی شرکت ها در دنیای غرب محل بحث و نظر می باشد ودر این زمینه پیشرفت های عظیمی نیز چه در زمینه مطالعات و قوانین و چه در زمینه افکار عمومی حاصل شده است. مطالعات مسئولیت اجتماعی در حال رشد بوده وهر روزه ابعاد تازه ای از آن در علم مدیریت و رفتار سازمانی مورد کنکاش واقع می گردد ( شربت اوغلی ، ۱۳۸۹ ).هم در شرکت ها و هم در جوامع دانشگاهی در خصوص اینکه چگونه مسئولیت اجتماعی شرکت ها ، باید تعریف شود ابهام وجود داشته، تلاش های بسیاری برای درک بهتر وتوسعه یک تعریف جامع و منسجم انجام شده است (حساس یگانه و برزگر، ۱۳۹۱).

۲-۵- رویکردهای مسئولیت اجتماعی شرکت
۱- نظریه سهامدار
نظریه سهامدار شیوه ی کلاسیک را برای مسئولیت اجتماعی شرکت ارائه می دهد بر اساس این نظریه یک شرکت فقط در برابر سهامدارانش مسئول می باشد و مدیریت باید برای منافع سهامداران شرکت کار کند با توجه به این تئوری هدف شرکت این است که بازده سرمایه گذاری را برای سهامدارانش فراهم کند. به این ترتیب شرکت ها به عنوان ابزار ایجاد ارزش اقتصادی برای کسانی که در شرکت سرمایه دارند هستند اعتقاد براین است که تنها حوزه مدیریت شرکت سهامداران اند و تنها نگرانی سهامدار به حداکثر رسانی سود است ، هر گونه فعالیتی که ارزش شرکت را افزایش دهد برای سهامداران موجه است و هر گونه فعالیتی که ارزش شرکت را کاهش می دهد موجه نیست ( سوئینی ، ۲۰۰۹). (مور ، ۱۹۹۹) نظریه سهامدار را برمبنای نظریه نمایندگی و حقوق مالکیت توجیه می کند ، حقوق مالکیت ادعا می کند که سهامداران به دلیل دارا بودن سهام مالک یک شرکت می باشند و علاوه بر این آنها می خواهند که ارزش سهامشان را به حداکثر برسانند ( مور، ۱۹۹۹). اکثر پیروان نظریه سهامدار بر اساس استدلال فریدمن در سال ۱۹۷۰ نقل می کند که تنها مسئولیت اجتماعی شرکت ، افزایش سود می باشد به هر جهت اکثر آنها نیمه دوم نقل قول فریدمن را حذف می کنند که استدلال می کند یک شرکت باید در برابر انتظارات قانونی و اجتماعی ایستادگی می کند (سوئینی ، ۲۰۰۹).سوئینی در سال ۲۰۰۹ در تحقیق خود به نقل از کارول بیان می کند که نظریه سهامدار مانع استفاده از سرمایه های شرکت برای استفاده اجتماعی می شود

فصل دوم: مبانی نظری و پیشینه تحقیق
۲-۱- مقدمه ۱۳
۲-۲- سیر تکامل مفاهیم مسئولیت اجتماعی ۱۳
۲-۳- مفهوم مسئولیت اجتماعی ۱۴
۲-۴- تعریف مسئولیت اجتماعی ۱۶
۲-۵- رویکردهای مسئولیت اجتماعی شرکت ۱۷
۲-۵-۱- زمینه های مسئولیت اجتماعی ۱۹
۲-۶- دیدگاه های مسئولیت اجتماعی ۲۱
۲-۷- مدلهای مسئولیت اجتماعی سازمان ۲۳
۲-۸- مزایای مسئولیت اجتماعی شرکت (CSR) 29
۲-۹- مشکلات پذیرش و ایفای مسئولیت اجتمائی سازمان¬ها ۳۰
۲-۱۰- شرکتهای ایرانی و مسئولیت اجتماعی در ایران ۳۰
۲-۱۴- پیشینه تحقیق ۵۷
فهرست منابع و ماخذ ۹۵

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای مسئولیت پذیری اجتماعی شرکتها قابل استناد است در ۳۷ صفحه و  به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.