مبانی نظری صادرات و انواع آن


در حال بارگذاری
۲۰ مرداد ۱۴۰۱
word
75kb
29
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای صادرات و انواع آن قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

۲-۱۱- تعریف مفهوم صادرات و اهداف آن
صادرات عبارتست از ارتباط و کار کردن با بازارهای حرفه ای و حرفه های بازار در آن سوی مرزها.صادرات نقطه آغاز ارتباط برقرار کردن با دیگران است. صادرات برای رشد و توسعه اقتصادی کشور است که از فروش تولیدات یا خدمات به کشورهای دیگر برای کسب درآمد ارزی حاصل می شود و در برقراری موازنه تجاری و ایجاد تعادل اقتصادی کمک شایانی می نماید(شجاعی، ۱۳۸۷).
صادرات عبارتست از صدورکالاهای تولید شده در داخل کشور اعم از نفتی و غیرنفتی که اقلام عمده شامل فرش دستباف، پسته، زعفران و کالاهای صنعتی و … می باشد که پس از طی مراحل قانونی از طریق گمرک در مبادی خروجی کشور صادر می شود(خسرویان و بخشی زاده، ۱۳۷۴).

۲-۱۲- صادرات غیرنفتی و دلایل گرایش به آن
یکی از مشکلات اقتصادی کشورهای در حال توسعه تک محصولی بودن اقتصاد آنهاست. به این ترتیب که بخش عمده ای از درآمدهای ارزی این کشورها منحصراً از طریق صدور یک یا چند قلم کالای محدود به دست می آید. بدیهی است که هر گونه نوسان غیرعادی در قیمت این کالا یا کالاهای محدود به وجود آید که منبع اصلی این کشورها را تشکیل می دهند، اثرات پردامنه ای در کل اقتصاد این کشورها بر جای خواهد گذاشت. به عنوان نمونه اتکا به درآمدهای حاصل از صدور نفت در ایران دست کم از ربع قرن پیش مانع از آن شده که مسئولان برنامه ریزی برای ایجاد تنوع در منابع درآمدهای ارزی و توسعه صادرات غیرنفتی چاره اندیشی اساسی کنند. چراکه از سالیان گذشته ساختار اقتصادی کشور بر اساس واردات و مصرف از محل درآمد حاصل از فروش نفت طرح ریزی شده بود و درآمد صادرات غیرنفتی رقم قابل توجهی از کل درآمد ارزی کشور را تشکیل نمی داد(حسینی، ۱۳۸۶).

۲-۱۱- تعریف مفهوم صادرات و اهداف آن ۲۱
۲-۱۱-۱- آثار و نتایج صادرات ۲۲
۲-۱۲- صادرات غیرنفتی و دلایل گرایش به آن ۲۴
۲-۱۳- تئوری های اصلی در حوزه تجارت بین الملل ۲۵
۲-۱۴- اهداف صادرات غیرنفتی ۳۰
۲-۱۴-۱- موافقان و مخالفان صادرات غیرنفتی ۳۱
۲-۱۴-۲- موانع و مشکلات صادرات غیرنفتی در ایران ۳۲
۲-۱۵- پیشینه تحقیق ۳۸
۲-۱۵-۱- پیشینه تحقیقات داخلی ۳۸
۲-۱۵-۲- پیشینه تحقیقات خارجی ۴۳
فهرست منابع و ماخذ ۶۶

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای صادرات و انواع آن قابل استناد است در ۲۹ صفحه و به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.