مبانی نظری سازمان یادگیرنده و مدیریت عملکرد


در حال بارگذاری
۲۹ تیر ۱۴۰۱
word
475kb
51
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای سازمان یادگیرنده و مدیریت عملکرد قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست.سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

سازمان یادگیرنده

سازمان و یادگیری
دراکر، اندیشمند معروف مدیریت می‌گوید: ما در حال وارد شدن به یک جامعه‌ی دانشی هستیم که در آن منابع مهم اقتصادی دیگر سرمایه‌ی مالی، منابع طبیعی، نیروی کار و … نیستند و منبع اصلی اقتصادی، دانش خواهد بود؛ قرن ۲۱، قرن اقتصاد دانشی است. در اقتصاد دانشی، دانش یا سرمایه‌ی فکری به عنوان یک عامل تولید ثروت در مقایسه با سایر دارایی‌های مشهود و فیزیکی، ارجحیت بیشتری پیدا می‌کند (بتتس، ۱۹۹۸، به نقل از رشیدی و هکاران، ۱۳۸۹).
گسترش روز افزون علوم و فنون، مطرح شدن اندیشه‌های نو و گوناگون، عدم اطمینان محیطی، تغییرات و چالش‌های زیاد دنیا ایجاب می‌کند که سازمان هایی با قدرت یادگیری و به روز رسانی خود، ایجاد گردیده و به فنون و استراتژی‌های لازم مجهز گردند تا بتوانند با تحولات سریع پیش رفته و با کسب دانش و آگاهی‌های گسترده به شکل پویا در حوزه‌ی بهسازی و توسعه سازمانی به حیات خود ادامه دهند. از جمله مفاهیم نوبتی که در اثر تحولات و دگرگونی‌های فوق مطرح گردیده نظریه سازمان‌های یاد گیرنده است. این سازمان‌ها پدیده هایی هستند که با شروع دهه ۹۰ میلادی مطرح شدند. دو پرسش مهم که اخیرا در محافل دانشگاهی مدیریت در جوامع بین الملل پیرامون سازمان‌های در حال تحول مطرح شده است این است که: چگونه باید سازمان هایی را بنا کنیم که هیچ وقت از آموختن و یاد گرفتن باز نماند؟ اسچون برای اولین بار اعلام نمود که: ما نه تنها باید موسسات خویش را متحول سازیم بلکه همچنین باید موسساتی را ایجاد و توسعه دهیم که “سیستم‌های یاد گیرنده” می‌باشند. سیستم هایی که با بدست آوردن اطلاعات مربوطه به تحول خویش ادامه می‌دهند. او بیان کرد که سازمان‌ها حداقل باید سرعت خود را با محیط انطباق دهند، در غیر این صورت آنها از رده خارج، غیر مرسوم، بی ربط و غیر رقابتی خواهند شد (اسمیت، ۲۰۰۱). اسچون و آرگریس همکار قدیمی اش، وقت زیادی را صرف یادگیری سازمانی نمودند. آنها (۱۹۷۸) فرایند یادگیری افراد را از طریق آنچه که با عنوان یادگیری تک حلقه‌ای و دو حلقه‌ای توصیف شده است، توصیف نمودند که این خود بزرگترین کمک به زمینه‌های مدیریت و رهبری بود (سان و اسکات، ۲۰۰۳).

مدیریت عملکرد

فرایند یادگیری سازمانی
تقسیم بندیهای متفاوتی از فرایند یادگیری سازمانی ارائه شده است. آنچه در تمام این تقسیم بندیها مشترک است که دانش در جایی از سازمان تولید و سپس، طی فرایند خاصی در سازمان توزیع و به کار گرفته می‌شود. در مدل نویس و همکاران (۱۹۹۵) فرایند یادگیری سازمانی به وسیله عوامل آرمان مشترک، تفکر و رهبری مشارکتی تحت تاثیر قرار می‌گیرد. در پژوهش مورالس و همکاران (۲۰۰۶) آرمان مشترک، فعالیت‌های شخصی، یادگیری تیمی و موانع به عنوان عوامل زمینه‌های تاثیر گذار بر فرایند یادگیری و یک مرکز آموزشی معرفی شده اند (عباسی و حجازی، ۱۳۸۹).
وسفکی و همکارانش برای مقایسه تطبیقی فرایند یادگیری سازمانی بین سه کشور اسلونی، کروواسی و سه عامل کسب اطلاعات، تفسیر اطلاعات و تغییرات رفتاری و شناختی را تعریف کردند. از جمله عامل کسب اطلاعات، “توجه به کارکنان، رقبا و گزارشهای تخصصی خارج از شرکت به عنوان سه اطلاعاتی”، “اهمیت تصمیمات قبلی، نظرات و توصیه‌های ذینفعان و منابع اطلاعاتی بیرونی در تصمیم گیری””وجود کارکنانی برای جست و جوی اطلاعات در خارج از شرکت”ذکر کرده اند. همچنین وجود ارتباطات بین افراد، جلسات گروهی، تصمیم سازی به وسیله‌ی کمیته‌های تخصصی، یادداشت‌ها و نامه ها، رسمی از گزارشات و استفاده از اینترنت و وب، شاخصهایی برای اندازه گیری عامل تفسیر اطلاعات در سازمان برای تغییرات رفتاری و شناختی نیز شاخصهایی مانند قابلیت تطابق و سازگاری نسبت به فشارهای کیفیت محصولات و خدمات، تعداد محصولات یا خدمات ارایه شده، معرفی رویکردهای جدید و رضایت کارکنان، جو کلی سازمان، کارایی سیستم‌های اطلاعاتی شرکت و سطح درک کارکنان از استراتژیک شرکت و مسائل و مشکلات اصلی شرکت تعریف کرده اند (گرنت، ۱۹۹۶، به نقل از خاکزار بفروئی، ۱۳۸۷).

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای سازمان یادگیرنده و مدیریت عملکرد قابل استناد است در ۵۱ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.