مبانی نظری رفتار اخلاقی فروش و شهرت نیروی فروش


در حال بارگذاری
۱۸ مرداد ۱۴۰۱
word
72kb
23
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای رفتار اخلاقی فروش و شهرت نیروی فروش قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

۲-۱-۱ تعریف اخلاق بازاریابی
اخلاق بازاریابی اسامی متشکل از اصول بیشینه سازی ارزش و برابری و عدالت در برابر رفاه جامعه. در دنیایی که محیط بازاریابی بسرعت در حال تغییر می باشد، اهمیت تمرکز بر مشتری به حدی نبوده است که امروزه است. در حال حاضر که تقاضای مشتریان در حال افزایش بوده و بصورت فزآینده‌ای بین ارائه دهندگان خدمات مالی رقیب، در تحرک می باشند، تمرکز بر مشتری به تنهایی کافی نمی‌باشد (لطیفی و همکاران، ۲۰۰۸). چالشی‌ترین حوزه مورد بحث در اخلاق حرفه ای، اخلاق بازاریابی است. بازاریابی متهم به این است که مستلزم دروغ، تقلب، بی عدالتی، تجاوز به حریم خصوصی، استثمار کودکان و اقشار شعیف و آسیب پذیر جامعه و بی توجهی به رفاه اجتماعی است. اما از طرف دیگر، بازاریابی برای کمک به اقتصاد تمامی کشورهایی که به سطحی از توسعه یافتی رسیده اند مفید است. پس حذف بازاریابی، پاسخ مناسبی به مشکلات اخلاقی آن نیست. بلکه باید بدنبال تدوین و اجرای یک تئوری اخلاقی برای بازاریابی باشیم. فاینمن، بیان می دارد که بجای رضایت مشتری، که هدف اصلی برای بازاریابی است، وجود اخلاق برای بازار فروش از ضروریات است (ابراهیم، رودانی، ۱۳۸۸؛۲۹).

رفتار فروش اخلاقی
۲-۱-۶-۱ تعریف رفتار فروش اخلاقی و غیر اخلاقی:
روبرتسون و اندرسون ، بیان می دارند که رفتار اخلاقی، با هنجارهای شناخته شده اجتماعی ( عدالت، صداقت، افشای کامل اطلاعات و غیره) سازگار است. طبق تحقیقات دوبینسکی و همکاران ، آنها رفتار فروش غیراخلاقی را بدین نحو تعریف می نمایند: رفتار کوتاه مدت فروشنده با مشتری که به وی اجازه می دهد به هزینه مشتری سود کند (رومن و رویز ، ۲۰۰۷). هر نوع عمل بازاریابی غیراخلاقی بر مبنای عدالت و انصاف نمی باشد که طبق تعریف، مفاهیم برادری و برابری در نوع بشر را که بعنوان اصلی‌ترین دیدگاه اسلامی می باشد، را نفی می کند. از دیدگاه بازاریابی اسلامی، تعریف زیاد و بیش از حد فروشنده از محصول یا خدمتی که ارائه می دهد، و بزرگنمایی کیفیت مربوط به محصول یا خدمت مزبور و یا حتی نسبت دادن ویژگی هایی برای محصول که دارای آنها نیست، به عنوان رفتار فروش غیراخلاقی تلقی می گردد.
فصل دوم: ادبیات نظری تحقیق ۱۳

مقدمه ۱۴
۲-۱ بخش اول : مبانی علمی و نظری ۱۴
۲-۱-۱ تعریف اخلاق بازاریابی ۱۴
۲-۱-۲ فلسفه های اخلاقی ۱۵
۲-۱-۳ حیطه اخلاق بازاریابی ۱۶
۲-۱-۴ توسعه تاریخی اخلاق بازاریابی ۱۷
۲-۱-۵ موضوعات اساسی در اخلاق بازاریابی ۱۷
۲-۱-۶ رفتار فروش اخلاقی ۱۸
۲-۱-۶-۱ تعریف رفتار فروش اخلاقی و غیر اخلاقی: ۱۸
۲-۱-۷ رفتار اخلاقی فروشنده ۱۸
۲-۱-۸ دیدگاه تاثیر رفتاری ۲۰
۲-۱-۹ دیدگاهایی در مورد اخلاق نیروهای فروش ۲۱
۲-۱-۱۰ استانداردهای اخلاقی ۲۱
۲-۱-۱۱ تصمیمات اخلاقی در فروش ۲۲
۲-۱-۱۲ فرهنگ اخلاقی و زیرفرهنگ‌های فروش اخلاقی سازمانی ۲۲
۲-۱-۱۳ اطلاعات و دانش در معامله منصفانه ۲۳
۲-۳ بخش سوم :پیشینه تحقیق ۳۷
۲-۳-۱ سابقه پژوهش ها و مطالعات انجام گرفته داخلی و خارجی: ۳۷
منابع ۱۱۳

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای رفتار اخلاقی فروش و شهرت نیروی فروش قابل استناد است در ۲۳ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.