مبانی نظری بهسازی نیروی انسانی
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای بهسازی نیروی انسانی قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.
مفهوم آموزش و بهسازی(توسعه) منابع انسانی
بهسازی کارکنان به دلایل زیادی مورد نیاز سازمان ها بوده و ضرورت آن روز به روز بیشتر می شود. هدف عمده بهسازی، رفع نقایص عملکرد جاری و یا آینده است. آموزش و بهسازی باعث افزایش تعهد سازمانی و در نتیجه افزایش بهره وری کارکنان می شود (شولر ، ۱۹۹۵). برآوردهای اخیر نشان داده است که ۵۰-۹۰ درصد از ارزشهای خلق شده در سازمان ها ناشی از سرمایه گذاری های فیزیکی نبوده و حاصل مدیریت سرمایه انسانی است (مورفیت ، ۲۰۰۰).
تعاریف متعددی از آموزش و بهسازی منابع انسانی ارائه شده است از جمله، فرآیند رساندن فرد به سطحی از شایستگی (تورینگتون و همکاران ، ۱۹۸۹). هرگونه فعالیت یا تدبیر از پیش طرح ریزی شده ای که هدف آن ایجاد یادگیری در یادگیرندگان است (سیف، ۱۳۷۴، ۱۵ ) کوشش در جهت بهبود عملکرد شاغل در ارتباط با انجام کار و مسائل مربوط به کلیه مساعی و کوششهایی است که در جهت ارتقای سطح دانش و آگاهی، مهارتهای فنی، حرفهای و شغلی و هم چنین ایجاد رفتار مطلوب در کارکنان یک سازمان به عمل می آید و آنان را آماده انجام وظایف و مسئولیتهای شغلی خود می نماید (ابطحی، ۱۳۸۳، ۱۶۷).
راه کارهای بهینه سازی منابع انسانی
پس از تشریح مفهوم بهینه سازی منابع انسانی و مشخص شدن تأثیر این رکن مهم سازمانی در ارتقاء سطح
بهره وری سازمان، در این قسمت به تشریح راه کارهای عملی جهت بهبود سطح کارآیی منابع انسانی پرداخته
می شود. به کارگیری فناوری اطلاعات در سازمان، توسعه حرفه ای، نهادینه شدن تغییر و نوآوری، استقرار سیستم مدیریت عملکرد و استمرار برنامه های آموزش حین خدمت، پنج راه کار عملی و نتیجه بخش در زمینه دستیابی به توسعه منابع انسانی است که در ادامه با توجه به موضوع پژوهش حاضر، راه کار سیستم مدیریت عملکرد تشریح می شود.
۲-۲-۴. بهسازی منابع انسانی و مدیریت عملکرد
هدف اصلی مدیریت عملکرد، پرورش و توسعه منابع انسانی است، از طرفی برون داد نظام بهسازی منابع انسانی، افزایش بینش، دانش و تواناییهای انسان های شاغل در یک مؤسسه است. از طریق مدیریت و ارزیابی عملکرد خواهیم دانست منابع موجود انسانی از چه درجه بینش، دانش و تواناییهایی برخوردار هستند و هرکس یا گروه چه کمبودهایی در تناسب با شغل و نقش خود در سازمان دارد(میرسپاسی، ۱۳۹۳، ۲۳۹).
۲-۲. بهسازی نیروی انسانی….. …………………………………………………………………………………….. ۵۶
۲-۲-۱. مقدمه ……………………………………………………………………………………………………………. ۵۶
۲-۲-۲. مفهوم آموزش و بهسازی(توسعه) منابع انسانی …………………………………………………… ۵۸
۲-۲-۳. راه کارهای بهینه سازی منابع انسانی ………………………………………………………………….. ۶۰
۲-۲-۴. بهسازی منابع انسانی و مدیریت عملکرد …………………………………………………………… ۶۰
۲-۲-۵. شناسایی مولفه های بهسازی نیروی انسانی ………………………………………………………… ۶۳
۲-۳. سیر تحول ارزیابی عملکرد در ایران ……………………………………………………………………… ۶۷
۲-۴. پیشینه تحقیق …………………………………………………………………………………………………….. ۶۹
۲-۴-۱. پیشینه داخلی ………………………………………………………………………………………………… ۶۹
۲-۴-۲. پیشینه خارجی ……………………………………………………………………………………………….. ۷۲
۲-۵. معرفی فرودگاه بین المللی امام خمینی (ره) …………………………………………………………… ۷۶
۲-۶. خلاصه و نتیجه گیری فصل ………………………………………………………………………………… ۷۸
منابع
منابع فارسی ………………………………………………………………………………………………………….۱۲۴
منابع انگلیسی ……………………………………………………………………………………………………. ۱۲۷
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای بهسازی نیروی انسانی قابل استناد است در ۳۰ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.