مبانی نظری فناوری اطلاعات(هوشمندسازی)


در حال بارگذاری
۳۱ تیر ۱۴۰۱
word
28kb
25
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای فناوری اطلاعات(هوشمندسازی) قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.

فناوری اطلاعات(هوشمندسازی)

یکی از ویژگیهای مهمی که پدیده فناوری اطلاعات و ارتباطات از آن برخوردار است. اینست که باعث می شود ارتباط انسان با انسان، همچنین انسان با محیط تسهیل یافته و ارتقاء یابد. فناوری اطلاعات و ارتباطات به دلیل قدرت تحول پذیری و توانایی ارتباط پویا که می تواند با دانش آموزان داشته باشد، از نقش مهمی در انتقال دانش برخوردار است. در باره تأثیرفناوری اطلاعات و ارتباطات در حوزه تعلیم و تربیت دو دیدگاه وجود دارد رویکرد اول که به رویکرد اصلاح گرا نام گرفته، بر این باور است که اثر فناوریهای جدید( اطلاعات و ارتباطات) برآموزش و پرورش تدریجی بوده و این پدیده باعث می شود که آموزش به شیوه سنتی، تنها به گونه ای کارآمدتر انجام شود. بعبارت دیگر ICT باعث تسریع اصلاحات در آموزش و پرورش می شود. در کنار این رویکرد، رویکرد تحول گرا مطرح است که معتقد به تحول زایی ICT در آموزش و پرورش می باشد و بر این باور است که فناوری اطلاعات و ارتباطات، ابزارهای و حتی خط مشی ها و اهداف تعلیم وتربیت را به صورت اساسی تغییر داده و متحول می کند.

فناوری اطلاعات، واسطه ای است که امکان بیان طیف گسترده ای از اطلاعات، اندیشه ها، مفاهیم، و پیام ها را فراهم می کند. این پدیده به دلیل برخورداری از ویژگی های متفاوت، دارای تعاریف گوناگونی است.
فناوری اطلاعات همانگونه که پیشتر عنوان شد، به مجموعه ای از ابزار و روشها اطلاق می شود که به نحوی اطلاعات را در اشکال مختلف جمع آوری، ذخیره، بازیابی، پردازش و توزیع می کند فناوری اطلاعات در جهت گسترش توانمندیهای اندیشه انسان تکوین یافته است( علی ابراهیمی، ۱۳۷۷)

فصل دوم
ادبیات تحقیق
۲-۱- مقدمه ۲۵
۲-۲- فن آوری اطلاعات و ارتباطات چیست؟ ۲۷
۲-۳- اجزای تشکیل دهنده فن آوری اطلاعات ۳۴
۲-۴-۱- رادیو ۳۶
۲-۴-۲- تلویزیون ۳۶
۲-۴-۳- تلفن ۳۷
۲-۴-۴- کامپیوتر ۳۸
۲-۴-۵- اینترنت ۳۹
۲-۴-۶ اینترانت ۴۲
۲-۴-۷-۱ اکسترانت ۴۲
منابع ۱۵۴
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای فناوری اطلاعات(هوشمندسازی)  قابل استناد است در  ۲۵ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.
  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.