مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباطات سازمانی


در حال بارگذاری
۷ مهر ۱۳۹۹
word
366کیلوبایت
43صفحه
۹,۹۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری و پیشینه تحقیق برای فصل دوم با عنوان مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباطات سازمانی آماده دانلود است. تعداد صفحات ۴۳ صفحه و با فرمت word می باشد، در ادامه فهرست مطالب بعلاوه بخشی از متن فایل تقدیم شده است.

۲-۴- ارتباطات سازمانی ۳۸
۲-۴-۱-۱- اهمیت ارتباطات ۳۹
۲-۴-۱-۲- تعاریف ارتباطات ۴۰
۲-۴-۱-۳- سطوح ارتباطات ۴۲
۲-۴-۱-۴- ارتباطات سازمانی ۴۲
۲-۴-۱-۵- متغیرهای ارتباطات ۴۳
۲-۴-۱-۶- فرایند ارتباطات ۴۴
۲-۴-۱-۷- اجزای فرایند ارتباطات ۴۵
۲-۴-۱-۸- موانع ارتباطات ۴۸
۲-۴-۱-۹- مهارت و شایستگی مورد نیاز برای ایجاد پیامهای باکیفیت ۴۹
۲-۴-۱-۱۰- ویژگی‌های ارتباطات سازمانی ۴۹
۲-۴-۱-۱۱- تجزیه و تحلیل ارتباطات سازمانی ۵۰
۲-۴-۱-۱۲- انتخاب مسیر یا کانال ارتباطی مناسب ۵۰
۲-۴-۱-۱۳- انواع ارتباطات ۵۱
۲-۴-۱-۱۳-۱- ارتباطات کلامی و غیرکلامی ۵۱
۲-۴-۱-۱۳-۲- ارتباطات یک جانبه و دو جانبه ۵۲
۲-۴-۱-۱۳-۳- ارتباطات رسمی و غیررسمی ۵۳
۲-۴-۱-۱۴- ارتباطات خطی، تعاملی و تبادلی ۵۴
۲-۴-۱-۱۴-۱- ارتباطات خطی ۵۴
۲-۴-۱-۱۴-۲- ارتباطات تعاملی ۵۶
۲-۴-۱-۱۴-۳- ارتباطات تبادلی ۵۸
۲-۴-۱-۱۴-۴- مقایسه مدل¬ها ۵۹
۲-۵-پیشینه پژوهش ۶۰
۲-۵-۱-پژوهش¬های داخلی ۶۰
۲-۵-۲- پژوهش‌های خارجی ۶۵
منابع لاتین و فارسی
۲-۴- ارتباطات سازمانی
در دنیای کنونی که به آن اصطلاح دهکده جهانی داده اند، اطلاعات به طور مداوم بین کشورهای مختلف رد و بدل می شود. به طوری که حتی اگر برای مدت کوتاهی بنا به دلایلی ارسال اطلاعات بین کشورها قطع گردد، به جهات مختلفی می تواند به کشورهای جهان لطمه جبران ناپذیری وارد نماید. حجم اطلاعات در جوامع بشری به طور روز افزونی در حال افزایش است و روندی شتابان به خود گرفته است.
در تحقیقی که به وسیله دانشگاه آکسفورد انگلستان انجام شد، در سال ۱۹۰۰ میلادی هر صد سال، در سال ۱۹۵۰ هر ۵۰ سال، در سال ۱۹۷۰ هر ۲۰ سال و در سال ۱۹۹۰ میلادی هر ۵ سال حجم اطلاعات بشر دو برابر شده است. با توجه به آمار و ارقام فوق می توان ادعا نمود که رد و بدل اطلاعات و معلومات که به زبان ساده ارتباطات نامیده می شود، چقدر در جوامع بشری تکامل یافته است. نیاز به انجام ارتباطات صحیح که بتواند راه گشای مشکلات افراد در جوامع امروزی باشد، موضوعی اساسی و ضروری است (امین شایان جهرمی و همکاران، ۱۳۸۸). بعلاوه ارتباطات تنها شامل صحبت کردن نمی شود، زمانی که در کلاس درس به سئوالی جواب می دهی، مورد تعریف و تمجید قرار می گیری، عقاید و ایده های فرد دیگری را به چالش می کشی، با اعضای خانواده تعامل برقرار می کنی، در مصاحبه شغلی یا جلسه گروهی شرکت می کنی، به ارائه کلاسی گوش می دهی، سلام میکنی و یا لباسی را برای پوشیدن انتخاب میکنی، در واقع به نوعی ارتباط برقرار می کنی. ارتباطات دوستانه قابل توجه، روابط خانوادگی موفق، موفقیت شغلی و تحصیلی، همگی به توانایی برقراری ارتباط بستگی دارد. مطالعه فرایند ارتباطات و یادگیری ارتباطات مؤثر نه تنها اقدامی علمی است؛ بلکه در عمل نیز به ما کمک می کند مهارتهای ارتباطی خود را بهبود بخشیم (برکو و همکاران، ۲۰۰۷).
۲-۴-۱-۱- اهمیت ارتباطات
امروزه فرایند ارتباطات یکی از اجزای اصلی فعالیتهای سازمانهای مختلف گردیده است. از طریق این فرایند رهبری در سازمان به اجرا درآمده و هماهنگی ایجاد می شود. اهمیت این فرایند به حدی است که صاحب نظران مدیریت در نوشته های خود تأکید بسیاری بر ارتباطات سازمان داشته اند. چستر برنارد اولین وظیفه مدیران را گسترش قلمرو سیستم اطلاعاتی می داند. همچنین هنری مینتزبرگ نقش اطلاعاتی و ارتباطی مدیر را جزء اساسی ترین نقشهای او قلمداد کرده است. ارتباط، تارو پود سازمان را به هم پیوند داده و موجب یکپارچگی و وحدت سازمانی می شود. کلیه سطوح مدیریت مسئولیت ایجاد ارتباطات صحیح را برعهده دارند. به جرأت می توان گفت موفق ترین و کارآمدترین مدیران در سازمانها افرادی هستند که دارای مهارت ارتباطی بالایی باشند.
بسیاری از مشکلات سازمانی، روابط مبهم بین افراد، سوء تفاهم ها و ناهنجاری ها معلول ارتباط ضعیف یا نادرست هستند که خود یکی از علل کند شدن روند کار سازمان بوده و کارائی سازمان را کاهش می دهد. ضمن این که ارتباطات موفق و مؤثر باعث ایجاد روحیه بالا، کارایی زیاد و در نهایت رابطه مطلوب کارمندان با هم می گردد. می توان ارتباطات در سازمان را به جریان خون در بدن تشبیه نمود. همانطور که هرچه جریان خون در بدن یکنواخت تر و منظم تر باشد، تمام سیستم ها و ارگانهای بدن بهتر به کار خود ادامه می دهند، ارتباطات سازمانی نیز چنین نقشی را در سازمان ایفا می کند.

در صورت بروز مشکل در دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق ارتباطات سازمانی به آراداک اطلاع دهید.

 

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.