مبانی نظری انعطاف پذیری استراتژیک و مدیریت دانش
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای انعطاف پذیری استراتژیک و مدیریت دانش قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.
۲-۱- مدیریت استراتژیک
اساساً فرایندی هماهنگکننده بین منابع داخلی سازمان و فرصتهای خارجی آن میباشد. هدف این فرایند نگریستن از درون «پنجره استراتژیک» و تعیین فرصتهایی است که سازمان از آنها سود میبرد یا به آنها پاسخ میدهد. بنابراین فرایند برنامه ریزی استراتژیک، یک فرایند مدیریتی است شامل هماهنگی قابلیتهای سازمان با فرصتهای موجود. این فرصتها در طول زمان تعیین شده و برای سرمایهگذاری یا عدم سرمایهگذاری منابع سازمان روی آنها، مورد بررسی قرار میگیرند. حوزهای که در آن تصمیمات استراتژیک اتخاذ میگردند شامل (۱) محیط عملیاتی سازمان، (۲) مأموریت سازمان و (۳) اهداف جامع سازمان میباشد. برنامه ریزی استراتژیک فرایندی است که این عناصر را با یکدیگر در نظر گرفته و گزینش گزینههای استراتژیک سازگار با این سه عنصر را آسان میسازد و سپس این گزینهها را بکار گرفته و ارزیابی میکند. (کوریا و همکاران، ۲۰۰۷).
انعطاف پذیری سازمانی
اساسا فضای کسب و کار گذشته فضایی قابل پیش بینی و کم تغییر بوده است از این رو اغلب مدل های تحلیل استراتژیک و قابلیت های سازمانی، توجه ویژه ای به قابلیت انعطاف پذیری سازمانی نداشته اند. از سوی دیگر در مدل های تحلیلی سنتی، قدرت تاثیر گذاری سازمان بر محیط عملا صفر یا بسیار ناچیز براورد می شده است و از این نظر نیز انعطاف پذیری سازمانی برای تاثیر گذاری بر محیط هم مطرح نبوده است.اما در فضای بسیار رقابتی و متلاطم جدید سازمان ها باید از قابلیت تطبیق خود با تغیرات محیط برخوردار باشند و در عین حال بکوشند تا در جهت دستیابی به استراتژی های خود بر محیط کسب و کار نیز موثر واقع گردند این الزامات موجب شده است در سالهای اخیر مقوله انعطاف پذیری سازمانی بسیار مورد توجه قرار گیرد و مدل ها و چارچوب های مفیدی برای شناخت و تحلیل آن تدوین گردد که “مدل انعطاف پذیری” “ولبدرا “یکی از آنها است. مدل انعطاف پذیری سازمانی توسط هنک ولبدرا استاد دانشگاه روتردام تدوین شده که هدف از آن راهنمایی مدیران برای شناسائی و فهم گونه های مختلف انعطاف پذیری سازمانی بوده است. مدیرانی که در دهه ۱۹۸۰ بسیار مشتاق به تشکیل سازمانهایی با انعطاف پذیری پایدار بوده اند و البته مدل جامع و مناسبی را برای تحلیل آن نمی یافتند. پایان نامه دکترای ولبدرا در سال ۱۹۹۲ درباره انعطاف پذیری سازمانی منتشر گردید که توانست جوایز زیادی مانند جایزه مدیریت استراتژیک ایگور آسوف را از آن خود کند و پس از آن مدل او با استقبال زیادی از جانب تحلیل گران استراتژیک مواجه گردید.َ
مدیریت دانش
بیش ازدودهه ازعمرابداع مفهوم کلی مدیریت دانش می¬گذرد:مدیریت دانش؛کسب دانش درست ، برای افرادمناسب، درزمان صحیح ومکان مناسب است به گونه¬ای که آنان بتوانندبرای دستیابی به اهداف سازمان بهترین استفاده راازدانش ببرند.مدیریت دانش؛بنایی سنجیده،صریح واصولی برای تجدیدواستفاده ازدانش درجهت افزایش تأثیروبازگشت دانش مربوط به سرمایه دانشی است (ویگ ،۱۹۹۹).مدیریت دانش؛ عمل آشکارسازی دانش نهانی است که ماآن را در ذهن خود حمل می کنیم این دانش(دانش نهان) راجع به کارها و درس¬های آموخته شده،حاصل تجربیات وچگونگی برقراری ارتباط بادیگران است.آشکارسازی؛ یعنی ثبت آن دررسانه¬ای که اجازه استفاده به فرددیگری را بدهد؛ حال این رسانه می¬تواند، پایگاه داده پیچیده کامپیوتری یایک تکه کاغذباشدبنابراین،درعمل بایدبین دونوع وظیفه/حالت مدیریت دانش،تفاوت قائل شد(نوهر ،۲۰۰۲).
فصل دوم: بررسی مبانی نظری
مقدمه ۱۴
۲-۱- مدیریت استراتژیک ۱۴
۲-۱-۱- تجزیه وتحلیل سیر تحول پذیری مدیریت استراتژیک ۱۴
۲-۱-۲- عوامل موثر بر تحول در تدوین استراتژی ۱۵
۲-۱-۳- نوآوری استراتژیک ۱۸
۲-۱-۴- انعطاف پذیری سازمانی ۱۹
۲-۱-۴-۱-تناقض انعطاف پذیری ۲۱
۲-۱-۵- انعطاف پذیری عملیاتی ۲۳
۲-۱-۶-انعطاف پذیری ساختاری ۲۳
۲-۱-۷- انعطاف پذیری استراتژیک ۲۳
۲-۱-۸- سطوح انعطاف پذیری مدیریتی ۲۴
۲-۱-۸-۱-وظیفه طراحی سازمانی ۲۵
۲-۲-تکنولوژی ۲۵
۲-۳-ساختار سازمانی ۲۵
۲-۴- فرهنگ سازمانی ۲۵
۲-۴-۱- سطوح انعطاف پذیری طراحی سازمانی ۲۶
۲-۴-۲- تغییر نیروهای رقابتی ۲۶
۲-۴-۳- ابرانعطاف پذیری ۲۷
۲-۴-۴- حالت های سازمانی ۲۸
۲-۵- مدیریت دانش ۳۰
۲-۵-۱-۱- انواع دانش مورد نیاز سازمان ۳۴
۲-۵-۱-۲- مدل¬های مدیریت دانش ۳۵
۲-۵-۱-۳- بررسی چندمدل مدیریت دانش ۳۶
۲-۵-۱-۳-۱- مدل نوناکا و تاکوچی ۳۶
۲-۵-۱-۳-۲- مدل بک من ۳۸
۲-۵-۱-۳-۳- مدل بکووتیز و ویلیامز ۳۸
۲-۵-۱-۳-۴- مدل هیسیگ ۴۰
۲-۵-۱-۳-۵- مدل مارک م.مک الروی ۴۰
۲-۵-۱-۳-۶- مدل پایه های ساختمان دانش ۴۱
۲-۵-۱-۳-۷- مدل هفت سی ۴۳
۲-۵-۱-۴- اندازه¬گیری دانش ۴۳
۲-۵-۱-۵- پیاده¬سازی مدیریت دانش ۴۵
۲-۵-۱-۵-۱- گام¬های اصلی اجرای مدیریت دانش ۴۵
۲-۷- مروری بر پیشینه تحقیق ۵۴
۲-۸- جمع بندی فصل دوم ۶۱
فهرست منابع و ماخذ ۱۱۷
مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای انعطاف پذیری استراتژیک و مدیریت دانش قابل استناد است در ۴۸ صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.
- لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
- همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
- ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
- فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده میبایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.