مبانی نظری سبک رهبری تحول گرا


در حال بارگذاری
۵ مرداد ۱۴۰۱
word
84kb
41
۱۹,۰۰۰ تومان
خرید

مبانی نظری یا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای سبک رهبری تحول گرا قابل استناد است به همراه منابع موثق در دسترس شماست. در انتهای مطلب فهرست مطالب گنجانده شده تا قبل از خرید و دانلود مبانی نظری با رئوس مطالب آشنا شوید. سعی کردیم روش منبع نویسی به سبک APA را رعایت کنیم. همچنین این فایل برای تنظیم مقاله نیز مفید است و حتی می توان با کمی تقویت منابع و مطالب یک مقاله یا تحقیق مروری را از آن استخراج کرد. با قیمت ارزان مقاله و فصل دوم پایان نامه آماده را دانلود کنید.سبک رهبری تحول گرا

رهبر

ی موضوعی است که از دیرباز محققان و عامه را به خود جلب کرده است اما پژوهش‌های علمی درباره رهبری ازقرن ۲۰ شروع شد و محور اصلی بیشتر تحقیقات، عوامل تعیین‌کننده اثربخشی رهبری بوده است(یوکل ، ۱۳۸۲).
رهبری فرآیندی آنچنان رمزآلود است که از زمان های دور به یک نسبت مورد توجه افراد عادی ، دانشمندان و پژوهشگران قرار گرفته است(مردای،۱۳۸۷). لذا درباره هدایت و رهبری در سازمان بسیار سخن گفته اند، و شاید به تعداد کسانی که کوشیده اند مدیریت و وظایف آن را تعریف کنند، در این مورد تعریف وجود دارد(الوانی،۱۳۸۲: ۱۳۷). به عبارت دیگر رهبری به دلیل نقشی که در اثربخشی فردی و گروهی ایفا می کند عنوان بسیار مشهوری در مبحث مدیریت منابع انسانی است و از آنجا که موضوع رهبری، انسانها را طی اعصار گوناگون مفتون خود کرده است، تعاریف فراوانی از آن شده است(رضائیان،۱۳۸۳: ۳۷۵). اما بدلیل اهمیتی که امروزه منابع انسانی در ایجاد ارزش و مزیت رقابتی در سازمانها دارند، انگیزش و یا ایجاد انگیزه در کارکنان برای رسیدن به اهداف سازمانی از الویت برخوردار است. از آنجا که رهبری را، هنر یا فرآیند نفوذ و تاثیرگذاری بر مردم به نحوی که با میل و اشتیاق و حداکثر توان خود برای دستیابی به هدفهای گروهی کوشش نمایند، تعریف کرده اند(مرادی،۱۳۸۷).

رهبری جزء جدایی‌ناپذیر مدیریت است و نقش اساسی را در عملیات مدیر ایفا می‌کند. با توجه به اهمیت رهبری تا به حال به تعداد نویسندگان تعریف رهبری است.

۱‌ـ به عقیده «جرج تری» رهبری عبارتست از عمل اثرگذاری بر افراد به طوری که از روی تمایل و علاقه برای دست پیدا کردن به هدف‌های گروهی تلاش کنند(ایران‌نژاد، ۱۳۷۵).

۲ ـ «کونتز اودانل»‌ و «وایهریخ» رهبری را هنر یا فرآیند نفوذگذاری بر مردم می‌داند به نحوی که از روی میل و اشتیاق کوشش‌هایشان را برای رسیدن به هدف‌های گروهی متمرکز کنند.

۳ ـ «استــدنـر» و «وانکـل» رهبـری را یک وظیفـه بـرای مـدیـر دانسته و آن عبـارتـست از «اثرگذاری و هدایت فعالیت‌های مربوط به کار اعضای گروه‌ها» (ایران نژاد، ۱۳۷۵).

۴ ـ «هرسی وبلانچارد» رهبری را تأثیرگذاری بر افراد در انجام وظایفشان با میل و علاقه توصیف کرده‌اند.

۵ ـ «‌هامپشن» رهبری را تأکید بر روابط بین افراد، و نیز رهبری نفوذ بر روئوسان از طریق برقراری ارتباط با آنان در تحقیق اهداف سازمان تعریف کرده‌اند(الوانی، ۱۳۷۷).

۶ ـ «ایوانسریچ» رهبری را یک ارتباط بین گروهی افراد دانسته که در آن یکنفری می‌کوشد تا دیگران را به سمت هدف معینی هدایت کند(الوانی، ۱۳۷۷).

۲-۴ مبانی و مفاهیم رهبری تحول‌گرا ۲۹
۲-۴-۱ مقدمه ۲۹
۲-۴-۲ تعریف رهبری ۳۰
۲-۴-۳- اهمیت رهبری ۳۱
۲-۴-۴- روند تاریخی تئوری رهبری در سازمان ۳۱
۲-۴-۵- تفاوت رهبری با مدیریت ۳۲
۲-۴-۶- مهارتهای رهبری ۳۳
۲-۴-۷- رابطه قدرت و رهبری ۳۴
۲-۴-۸- نظریه های هدایت و رهبری ۳۵
۲-۴-۸-۱- نظریه های خصوصیات فردی رهبری ۳۵
۲-۴-۸-۲- نظریه های رفتار رهبری ۳۶
۲-۴-۸-۳- نظریه های موقعیتی و اقتضایی ۴۰
۲-۴-۸-۴-تئوریهای جدید در حوزه رهبری ۴۵
۱- رهبری کاریزماتیک ۴۵
۱-۱-ویژگیهای رهبری کاریزماتیک ۴۵
۲-مفهوم رهبری تحول‌گرا ۴۶
۲-۱- تئوری‌ها ونظریات رهبری تحول‌گرا: ۴۷
۲-۲- ویژگی‌های رهبری تحول‌گرا: ۵۰
۲-۳- شاخص‌های رهبری تحول‌گرا: ۵۱
۲-۴- ارتباط هوش سازمانی و سبک رهبری تحول گرا ۵۲
۲-۳- پیشینه تحقیق: ۵۶
۲-۳-۱ پیشینه داخلی: ۵۶
۲-۳-۲ پیشینه خارجی: ۵۸
منابع و ماخذ ۱۰۳
الف-منابع فارسی ۱۰۳
ب- منابع انگلیسی ۱۰۵

مبانی نظرییا ادبیات پژوهش که در فصل دوم تحقیق برای  سبک رهبری تحول گرا قابل استناد است در ۴۱صفحه به همراه منابع موثق در دسترس شماست.

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.
  • فایل دانلود شده با فرمت zip می باشد. برای دریافت فایل (ها) اصلی خریداری شده می‌بایست فایل zip را از حالت فشرده خارج نمایید. برای راهنمایی بیشتر اینجا کلیک کنید.